991. Kajti kadar trpite na ta način, Mi prinašate duše, in tisti, ki Mi prinašajo duše, pripadajo Meni

Sreda, 11. december 2013, ob 22:30

Moja draga ljubljena hčerka, medtem ko se prevara znotraj Moje Cerkve na Zemlji stopnjuje, bodo lažna ponižnost in tako imenovana javna dejanja velike dobrodelnosti za potrebe ubogih, zapeljala še veliko več duš.

Tako težko bo razločiti resnico, da si bodo mnogi dovolili, da jih bo potegnilo v nov nauk, ki ne prihaja od Mene. Ko boste vi, Moji ljubljeni verni, pričeli opažati, kako vas bodo ljudje javno grajali, vas po krivem kritizirali, se do vas vedli z neobičajno napadalnostjo in vas trpinčili, morate vedeti, da satan dela vse, kar je v njegovi moči, da bi v vaših srcih vzbudil dvome glede te Misije. On in njegovi privrženci se vsak trenutek borijo proti vsakomur izmed vas, ki ste bili blagoslovljeni z Darom Svetega Duha. Niti enega izmed vas, ki se borite, da Mi pomagate rešiti duše, ne bodo pustili pri miru. Soočali se boste s številnimi preprekami, tako da bi zapustili to Misijo in zatajili Mojo Besedo. Vsakokrat, ko se to zgodi, vedite, da vas bom obdal s Svojo Zaščito in zavedali se boste Moje Navzočnosti v vas, kajti ne borijo se proti vam ampak proti Meni.

Kadar ste prizadeti zaradi svoje ljubezni do Mene, je to, kar čutite, Moja Bolečina. Kadar točite solze žalosti, ker hodite za Menoj in ste nato posledično trpinčeni, so to Moje Solze, ki jih pretakate. Kadar vas zaničujejo in Me zasramujejo, sem Jaz tisti in vse, kar je povezano z Menoj, katerega žalijo – ne vas. In kadar zavržejo vašo ljubezen ter vam obrnejo hrbet, Sem Jaz tisti, Ki Ga zapustijo. Takrat vedite, da kadar trpite takšne težke in strašno boleče preizkušnje, da je Moja Navzočnost najmočnejša,. Ko Sem navzoč na ta način, boste s popolno gotovostjo vedeli, da bo samo Moje Delo pritegnilo takšno trpljenje. Tedaj vedite, da vas Jaz nikoli ne bom zapustil, zakaj vaša ljubezen do Mene vam bo zaslužila najvišje plačilo v Mojem Kraljestvu. Kajti kadar trpite na ta način, Mi prinašate duše, in tisti, ki Mi prinašajo duše, pripadajo Meni v telesu, duši in duhu. Vi ste v Meni, z Menoj in Jaz živim v vas.

Ljubim vas.

Vaš Jezus