1025. Mati Odrešenja: Ta prikazovanja se bodo začela to pomlad, tako kot je naročil moj Sin

Petek, 24. Januar, 2014, ob 20.55

Moj dragi otrok, naj bo znano, da se bom še enkrat prikazala na vseh Marijinih svetiščih, ki jih je odobrila Cerkev skozi stoletja.

Prikazala se bom na Svetih krajih kot so Lurd, Fatima, La Salette in Guadalupe. Prikazala se bom tudi v Garabandalu. Ta prikazovanja se bodo začela to pomlad, tako kot je naročil moj Sin.

Videle me bodo izbrane duše, s soncem v ozadju moje glave. Na svoji glavi bom imela dvanajst zvezd, ki bodo v krogu prepletene s trnjevo krono, ki jo je nosil moj Sin med Svojim Križanjem, kot znamenje, da bi vsi sledili mojemu zgledu. Moja vloga je, da vodim vse Božje otroke po Poti Resnice in jih privedem k mojemu Sinu.

Ko se bodo ta prikazovanja zgodila, ne bo nobenega dvoma, še posebno med tistimi, ki me častijo, da govorim Resnico, ko porečem, da bo poslednja Pot, ki vas bo vodila do mojega Sina, v teh poslednjih časih, potekala po Knjigi Resnice.

Kadar sledite meni, vaši Materi, vas bom prijela in vodila k mojemu Sinu. Moj Sin je obljubil veliko čudežev, da bo lahko odprl vaše oči za prerokbe, ki jih je dal svetu po mojih Prikazovanjih. Mnogi ne sprejemajo, da sem se prikazovala na teh posebnih krajih prikazovanj in zavračajo njihovo pomembnost pri odrešenju duš.

Ko se bom še zadnjič prikazala na teh krajih in se predstavila kot Mati Odrešenja, boste takrat spoznali, da je to Poslanstvo (ta Sporočila) moje zadnje in da so vsa prikazovanja vodila do tega poslednjega Poslanstva, da bi svetu prinesla Odrešenje, ki je prirojena pravica prav vsakega posameznika.

Razveselite se, kajti ti dnevi so blizu in ko boste slišali te stvari, potem vedite, da bi lahko ta prerokba, ko se bo izpolnila, prišla samo od mene, vaše ljubljene Matere, Matere Odrešenja, Matere Božje.

Vaša ljubljena Mati
Mati Odrešenja