990. Mati Odrešenja: Podelili jim bodo častne doktorate v novi prenovljeni cerkvi lažnega preroka

Sreda, 11. december 2013, ob 22:05

Moj otrok, svet bodo zavedla številna dejanja, za katera se bo mislilo, da so dela velike dobrodelnosti. Dobrodelnost do drugih bodo razglasili za največjo in najbolj zaželeno lastnost v Očeh Boga.

Ko se bodo tisti, ki vodijo vlade, cerkve in državo, združili, bodo dobili velik nadzor nad Božjimi otroki. Nadzor nad revnejšimi in šibkejšimi v vaši družbi lahko pomeni dve stvari. Ali se uporablja za dobre namene ali iz napačnih razlogov.

Vse vas moram prositi, da na tej težki poti k odrešenju ostanete z vso pozornostjo osredotočeni na željo mojega Sina. Mnogi od zvestih Božjih služabnikov, čeprav dobronamerni, bodo preslabotni, da bi ostali na poti k odrešenju. Božji sovražniki bodo nad njimi izvajali tako močan pritisk, naj se odpovedo mojemu Sinu, da bodo odpadli od Resnice.

Lažni prerok bo uvedel močno ekumensko vero, in to bo zadovoljilo vsakega heretika. Večina tistih v Cerkvi mojega Sina bo zapeljanih, toda skoraj ena polovica svetih služabnikov mojega Sina bo odklonila izrek poslednje prisege, ki bo lažno razglašena kot prisega Sveti Evharistiji. Sveta Evharistija in njena oskrunitev bosta v središču vsega nezadovoljstva in nesoglasja. Potem, ko bodo lažnemu preroku pripisani številni lažni čudeži, ga bodo obkrožali mnogi svetovni zvezdniki, in iskali naklonjenost na njegovem dvoru. Takrat bo naredil častni seznam, in podelili jim bodo častne doktorate v novi prenovljeni cerkvi lažnega preroka, ki pa bo zgolj lupina nekdanje. Vsi bodo sprejemali svoje nagrade za velika dela dobrote, za katera so bili odgovorni pod sleparjevim vodstvom. Drug drugemu bodo peli hvalnice, dokler ne bodo lažnega preroka javno razglasili za živega svetnika zaradi tako imenovanih čudežev, ki jih je, kakor bodo pravili, naredil kot Božji služabnik. In tedaj bosta on ter antikrist nadzorovala velik del sveta, toda Rusija in Azija ne bosta vpleteni, kajti ta dva imperija se bosta vzdignila proti Novemu Babilonu, dokler Rim ne bo uničen.

Vsi ti dogodki se bodo zgodili in ko boste videli, kako uporabljajo cerkve kot kraje, kjer bodo ošabno razglašali svojo veličino, svoja dobra dela, takrat boste jasno videli, kako napuh narekuje njihove namere. Ko bo padel Rim, bo še več stisk, toda te bodo kratkotrajne. Nato bo čas zrel za vrnitev mojega Sina, Jezusa Kristusa.

Ne smete prezreti teh prerokb. Če boste stopili na stran nove lažne vere, ki bo kmalu razglašena, boste zavrgli mojega Sina, Jezusa Kristusa, in se oddaljili od Njegovega Usmiljenja. Nikoli se ne odpovejte svoji pravici do Večnega Življenja v korist kogar koli, ki vas poskuša zavesti v herezijo.

Vaša ljubeča Mati
Mati Odrešenja