1329. MATI ODREŠENJA: POGUM, MOJI DRAGI OTROCI, VSE JE V ROKAH MOJEGA SINA

Torek, 17. februar 2015, ob 17:00

Moji dragi otroci, dane so vam bile Molitve, Darovi in oklep, da korakate naprej in se pripravite na Drugi Prihod mojega preljubega Sina, Jezusa Kristusa.

Njegova Preostala Cerkev je bila oblikovana in bo še naprej rastla po vsem svetu, tako da bodo duše lahko rešene. V časih, ki prihajajo, bo Božja Preostala Cerkev v vsakem kotičku sveta ohranjala Resnico Njegove Svete Besede. Blagoslovljena z naklonjenostjo Svetega Duha, bo Božja Preostala Cerkev po svojih molitvah in žrtvah pomirila Božjo jezo, ko se bo Veliki Gospodov Dan spustil na svet.

Nikoli ne smete pozabite, da Bog ljubi vsakogar. Zaradi nasprotovanja, ki bo izkazano Božjim otrokom, vam ne bo enostavno ostati zvesti Besedi.

Božja Preostala Cerkev se bo, ne glede na veroizpoved ali narod, združila v prihajajočih dneh, ko bo prepovedana vsakršna omemba Svete Besede. Bog se bo sporazumeval z vami preko tega Poslanstva, ko boste potrebovali tolažbo, tako da bo na vas izlil Milosti, ki so potrebne, da boste ohranili svojo vero.

Pogum, moji dragi otroci, vse je v Rokah mojega Sina, ki bo skušal rešiti vsako dušo, tudi najtrdovratnejšega izmed vas. Moja ljubezen do vas je večna. Želim si, da uporabite vsak Dar, ki vam je bil dan po Svetih Evangelijih in po teh Sporočilih, za odrešenje duš.

Bog ne bo nikoli zapustil Svoje Preostale Cerkve. Duše se lahko rešijo in se tudi bodo rešile po vaših molitvenih skupinah in vseh drugih molitvenih skupinah, ki so nastale zaradi mojih Sporočil, katere sem dala svetu po drugih poslanstvih.

Tolažite drug drugega v časih duhovnih preizkušenj in Bog vas bo vodil na vsakem koraku. Jaz, Mati Odrešenja, bom ostala vaša zaščitnica in izpolnila vsako vašo prošnjo. Z vami bom ostala vse do Dneva, ko se bo vrnil moj Sin in prevzel Svoje Kraljestvo na zemlji.

Hvala vam, ker ste se mojemu klicu in klicu mojega Sina odzvali z vero, upanjem in zaupanjem.

Vaša ljubljena Mati
Mati Odrešenja