1330. MOJI ZVESTI SVETI SLUŽABNIKI, KI BODO OSTALI ZVESTI MOJI BESEDI, BODO VSTALI IN VAS VODILI

Sreda, 4. Marec 2015 ob 22:12

Moja draga ljubljena hči, duh teme je zadušil Moj Glas v času ko Me človeštvo najbolj potrebuje.

Ta duhovna bitka je silovita, in v kateri se Moje Kraljestvo bori proti silam hudobca. Kljub temu se mnogi ljudje ne zavedajo tega dejstva, zato ker duh zla ustvarja novi lažni nauk, ki se bo navzven zdel popularen, ki ga bodo občudovali, sprejeli in mu ploskali tisti, ki trdijo, da govorijo Mojo Besedo, katera pa ni od Mene.

Hudobec je previden, zvit in zahrbten. Ko bodo njegovi posredniki predstavili nov pristop k Mojim Naukom, ste lahko prepričani, da bo predstavljen na občudovanja vreden način, ki se bo zdel pravičen. Moč Mojih sovražnikov duši Vero Mojega ljudstva in oni ne vidijo kaj se jim nastavlja.

Zmeda ne prihaja od Mene. Moja Beseda je jasna in Moji Nauki neskončni. Človeštvo je sprejelo humanizem in ateizem kot nadomestek za Mene. Jaz sem bil zavržen. Moja Beseda se tolerira le v nekaterih delih, medtem ko so bili drugi deli izkrivljeni, da bi ustrezali potrebam grešnikov, ki želijo opravičiti svoje grehe. Ti ljudje lahko med seboj dopuščajo krivoverstvo, toda Moje Oči vse vidijo. Kristjane bom sodil zaradi načina, s katerim zavračajo Mojo Besedo in zaradi ukrepov, ki jih sprejemajo, katera gredo proti Meni.

Kristjani so v svetu močno preganjani, pretrpeli bodo velike stiske zaradi sovraštva, ki je uperjeno proti Meni v svetu. Zaničujejo Me tisti, ki so Me nekoč poznali, a Me zdaj zavračajo. Tisti, ki Me poznajo, a ki zavračajo nekatere dele Mojih Naukov, zato ker jim Resnica povzroča nelagodje, Me komaj prenašajo.

V času Mojega Bivanja na Zemlji so se me mnogi izogibali, še posebno tiste ponosne duše, ki so vodile Mojo Čredo v templjih. Oni so pridigali Božjo Besedo, a Resnice iz Mojih Ust, od Resničnega Mesija, niso hoteli slišati.

V današnjih časih obstajajo Moji nezvesti služabniki, ki se ne držijo Resnice. Mnogi izmed njih ne sprejemajo več Moje Svete Besede, ki kot voda na izviru ostaja kristalno jasna. Oni so umazali vodo, katera se izliva iz Svetega Duha in katero bodo pile nedolžne duše. Resnica bo popačena, mnogi pa bodo prisiljeni sprejeti nauk teme, ki se bo močno sijal, kot bleščeča zvezda. Ta novi lažni nauk, ne bo imel nič skupnega z Menoj. Samo tisti, ki verujejo v Sveti Evangelij, in ki ne odstopajo od njega, bodo prejeli Večno Življenje.

Prišel sem, da vam prinesem Resnico, da vas rešim in vi ste Me zaradi tega križali. Kljub temu sem s Svojo Smrtjo na Križu premagal smrt. Vse kar sem storil je bilo zaradi vas in vse kar prihaja od Moje Zmage nad smrtjo, je vaše. Življenje telesa postane vaše kadar verujete Vame in vaša duša bo živela večno. Če Me boste zavrnili pred Mojim Drugim Prihodom, ne boste pripravljeni, da Me sprejmete. Če boste sprejeli laži, čeprav poznate Resnico Moje Besede, boste padli v obup. Zdaj bom ponovno križan. Tokrat bo le malo žalovanja za Mojim Telesom – Mojo Cerkvijo – kajti zapustili Me boste vse do trenutka, ko bom prišel na Veliki Dan. Jaz bom pozabljen, toda vsiljivca bodo malikovali, ga častili in sprejeli kot kralja, medtem pa bom Jaz ležal v jarku, kjer bodo hodili po Meni.

Samo z Močjo Svetega Duha bodo Moji pravi verniki lahko preživeli to bitko za duše. Jaz vam dajem vsakršno Milost, da bi vam odprl oči za Resnico in da bi vas zaščitil, da vas prevare ne bi uničile.

Moji zvesti sveti služabniki, ki bodo ostali zvesti Moji Besedi, bodo vstali in vas vodili po Poti Resnice. Ti Moji pogumni sveti služabniki bodo prejeli izredne milosti, da bodo lahko Kristjanom omogočili, da bodo jasno razločevali med dobrim in zlim. Bodite pogumni vsi vi, in vedite, da so te Milosti zdaj izlite na Moje služabnike, kajti brez njihovega vodstva, bi težko razglašali Resnico.

Ljubim vas vse. Nikoli vas ne bom zapustil. Pritegujem vas k Sebi in vas spodbujam, da molite Moje Križarske Molitve, da boste prejeli Blagoslove, potrebne za to pot, ki je pred vami. Sveti Duh prebiva v vas. Napolnjeni boste z vsakovrstnimi Darovi, da boste lahko ostali zvesti Meni.

Vedno Me kličite, da vam pomagam, vam dam pogum, moč in sposobnost, da boste svojim sovražnikom izkazovali ljubezen in sočutje, ki sta potrebni, če želite postati Moji resnični učenci. Ljubiti Moje sovražnike pa ne pomeni, da boste sprejemali krivoverstev. Prosim vas tudi, da se ne vpletate v kakršno koli obliko sovraštva v Mojem Svetem Imenu.

Oznanjajte Mojo Besedo. Ni je potrebno braniti.

Vaš ljubljeni Jezus Kristus
Odrešenik in Odkupitelj vsega človeštva