1328. MOJE POSLANSTVO, DA REŠIM ČLOVEŠTVO, JE SKORAJ KONČANO

Petek, 13. Februar 2015 ob 18:00

Moja draga ljubljena hči, z Močjo Svete, Blagoslovljene Trojice izjavljam, da sem vam dal Resnico. Vaša srca in vaše duše sem napolnil z Darovi, ki so bili obljubljeni človeštvu po Knjigi Resnice.

Sedaj vzemite Moj Dar Resnice skupaj z vsemi drugimi Darovi, danimi po tem Poslanstvu, ter jih sprejmite s hvaležnostjo. Živite Božjo Besedo. Sprejmite ta Sporočila in živite svoje življenje po njih.

Moje Poslanstvo, da rešim človeštvo, je skoraj končano. Moja Preostala Cerkev je bila oblikovana. Dani so vam bili Darovi Pečata Živega Boga, Medalje Odrešenja in Križarskih Molitev. Ti Darovi bodo vaš oklep proti Mojemu nasprotniku. Z vami bom od zdaj naprej govoril le občasno in po Preostali Cerkvi. Pripravljeni ste, da vzamete svoj oklep in se borite, da bi ohranili Mojo Besedo pri življenju v opustošenem svetu.

Moj Načrt je, da zagotovim, da vsi vi širite Mojo Besedo in kontemplirate o tem, kar sem vam dal. Nikoli ne bom zapustil Moje poslednje Poslanstvo, kajti to je nemogoče. Bodite potrpežljivi in popolnoma zaupajte Vame. Ta Sporočila vam bodo prinesla veliko uteho in tolažbo v dnevih velikih duhovnih preizkušenj. Bodite hvaležni za Moje Usmiljenje. Sveti Duh vas bo vodil in ščitil ter vam dal tolažbo, ki jo boste potrebovali, da boste preživeli stiske, s katerimi se boste soočili v časih, ki prihajajo.

Hvala vam, Moji mali otroci, ker ste sprejeli Moje Posredovanje. Zdaj je odvisno od vas, da širite Resnico. Ljubim vas in cenim ter hrepenim po Velikem Gospodovem Dnevu, ko bom združil svet in vas popeljal v Moje Novo Kraljestvo na zemlji.

Blagoslavljam vas in vam dajem pogum, modrost, znanje in Milosti za nadaljevanje Mojega Dela na zemlji.

Vaš ljubljeni Jezus
Odrešenik in Zveličar vsega človeštva