1325. MATI ODREŠENJA: MOLITE ZA ZAŠČITO CERKVE MOJEGA SINA NA ZEMLJI

Torek, 10. februar 2015, ob 14:36

Moji dragi otroci, pomembno je, da vsi vi molite Križarske Molitve in Moj Najsvetejši Rožni Venec kot del vaših vsakodnevnih molitev. Po svoje lahko izbirate molitve. Ni potrebno moliti vsako molitev, ampak samo tiste, katere vi želite. Moj Najsvetejši Rožni Venec morate moliti vsak dan za zaščito pred vplivom hudobca.

Molitev vas pripelje bliže Bogu in zaščiti pred močjo zavajalca vse tiste duše, ki prosijo za pomoč Mojega Sina. Molitev je najmočnejše orožje proti zlu. Nikoli ne smete podcenjevati moči molitve.

Molite za zaščito Cerkve mojega Sina na zemlji in prosite mojega Sina naj se usmili vseh tistih, ki jo želijo križati. Ta Cerkev – Telo in Tempelj mojega Sina – je pot, po kateri bo vsa slava dana Bogu. Nauki, Beseda in Sveta Evharistija – Telo in Kri mojega Sina, Jezusa Kristusa – so bili Darovi dani človeštvu za odrešenje duš. Ohranjati morate Resnico in se pripraviti, da boste lahko sprejeli Usmiljenje mojega Sina.

Spodbujam vas, da molite za duše, ki zavračajo Resnico. Rotite mojega Sina naj izlije Svoje Usmiljenje na njihove duše. Moj Sin je Življenje. Vse Življenje prihaja iz Njega. Če boste zavrnili mojega Sina, ne boste ohranili svojega življenja v Njegovem Kraljestvu, ki prihaja.

Moj Sin me je prosil naj zaprosim za vaše molitve za tiste duše, ki Ga bodo zavrnile. On bo prisluhnil molitvam, ki jih boste darovali za vse vaše ljubljene in za tiste, ki ne bodo mogle sprejeti Luči, ko bo zasijala kot svetilnik in zajela človeštvo.

Duše, ki so napolnjene z ljubeznijo in ponižnostjo, ki sta potrebni, da lahko sprejmete mojega Sina, se bodo razveselile. Temne duše bodo zavrnile Luč, ker se jim bo boleče soočiti z Resnico. Molite zdaj in od danes naprej vsak dan, z vsem svojim srcem za tiste duše, ki najbolj potrebujejo Usmiljenje mojega Sina.

Brez vaših molitev bodo mnogi izgubljeni. Vso večnost bodo hrepenili po družbi mojega Sina, toda nikjer ga ne bodo našli.

Dajem vam svojo ljubezen, zaščito in svoj mir. Prosim, odzovite se mojemu klicu za odrešenje duš.

Vaša ljubljena Mati
Mati Odrešenja