1326. JAZ VAM LAHKO RAZODENEM LE TOLIKO, PREDEN LOČIM OVCE OD KOZLOV

Sreda, 11. februar 2015, ob 15:16

Moja draga ljubljena hči, tako mnogi so pljuvali v Moj Obraz, Me preklinjali in zavračali, ko sem še hodil po Zemlji, to pa še počnejo vse do današnjega dne.

Vsak Dar, ki je bil dan človeštvu po Božjih vidcih, glasnikih in prerokih, je večina ljudi zavrnila. Kmalu bodo ljudje težko našli Plamen Resnice, čeprav bi ga morda iskali. Moji sovražniki se bodo veselili in praznovali, ko bodo Moji Priči na zemlji padli na tla in jih poteptali. Oh, kako nehvaležna so hladna srca ljudi, in kako malo ljubezni imajo do Mene.

Moja kazen je neizbežna. Jaz bom ločil tiste, katerih ljubezen do Mene ostaja pri življenju, od tistih duš, ki me zavračajo. Moje Posredovanje bo hitro. Gorje človeku, ki me preklinja, kajti odrezal ga bom iz Naročja Svojega Presvetega Srca. Prepuščen bo zverem, ki hodijo po zemlji v iskanju duš, po katerih hrepenijo, zato da bi jih lahko uničili.

Danes je vaš Gospod spregovoril. Danes je dan, ko se bodo spremembe, ki so bile napovedane, začele. Moje Usmiljenje vam bom izkazal v velikih hudournikih, toda po tem boste vi izbrali svojo lastno usodo. Tisti, ki so dovolili, da je sovraštvo zrastlo v njihovih dušah, Me bodo takoj zavrnili. Mlačne duše ne bodo imele Milosti, da bi Mi ostale zveste in tudi one Me bodo zavrnile.

Dal sem vam Besedo, Resnico in mnogi so Me zaradi tega preklinjali. Le toliko vam lahko dam pred Velikim Dnem. Sedaj sprejmite to, kar sem vam dal in si zapomnite vsako Besedo, kajti Moja Ura je blizu. Jaz vam lahko razodenem le toliko, preden ločim ovce od kozlov.

Tisti, ki Me preklinjate, boste prekleti. Tisti, ki verujete Vame, boste imeli Večno Življenje. Če boste trpeli v Mojem Imenu, vas bom povzdignil v Mojem Kraljestvu, ki prihaja.

Približuje se Dan Prvega Vstajenja. Tisti, ki Me ne bodo sprejeli, bodo izgnani za vso večnost. Moja jeza je velika v teh časih. Če bi lahko videli zatemnelo sive in temne duše tistih z mlačnimi srci, bi jokali. Na žalost je večina duš v temi in če bi lahko videli te duše, bi umrli od šoka – takšno je stanje duš človeštva.

Vaš Jezus