1324. HUDOBNI DUH JE MOČNEJŠI OD ČLOVEKOVE VOLJE

Nedelja, 8. februar 2015, ob 20:31

Moja draga ljubljena hči, ko Sveti Duh prežema ta Sporočila, se Moja Beseda, kot v času ko sem še hodil po Zemlji, širi tako hitro kot strela. Hitrost s katero se Sveti Duh širi presega razumevanje umrljivega človeka. In ko Tolažnik, po Božji Moči, preplavlja duše vseh tistih s ponižnostjo v svojih srcih, Mu bo hudobni duh sledil, kjerkoli bo On navzoč.

Hudobni duh je močnejši od človekove volje, toda nemočen je proti Božjim otrokom, ki popolnoma zaupajo v Boga. Hudobni duh bo vedno imel en motiv in sicer, da bo zavajal. Satan, veliki zavajalec, bo v duši človeka uporabil ponos, da ga prepriča, da lahko na osnovi njegovega pomankljivega razumevanja razločuje kaj je dobro ali slabo. Žrtev bo verjela, da ima kontrolo nad svojo lastno usodo, in da je zaradi tega majhna vera, ki jo morda še ima, drugotnega pomena.

Svoboda vesti lahko vodi šibke duše v zavračanje Obstoja Boga. Druge duše, ki sprejemajo Obstoj Boga, pa si bodo po svojem osebnem mnenju razlagale, kdo je Bog in kako se odziva na grešnike. V vsakem primeru bodo zavrnile Božjo Avtoriteto v prid temu v kar želijo verjeti. Njihov ponos jih bo vodil v padec.

Hudič je zelo zvit. Takšnim dušam bo rekel: »delajte to, kar vam pravi vaša vest« in jih prepričal naj svojo vest postavijo pred Božjo Besedo. Oh, kako zlahka je človek zaveden, ko zaradi greha podleže takšni prevari. Kdo ste vi, ki trdite, da veste več o Meni kot to, kar sem vas Jaz naučil? Moji Nauki so jasni, natančni in nikoli ne odpovejo. Če ne morete zaupati v Božjo Besedo, potem Boga ne morete resnično ljubiti. Po svoji svobodni volji izbirate v kaj želite verjeti. Toda človek ki sprevrača Božjo Besedo, in jo prilagaja svojemu mnenju, da poteši svoje lastne potrebe, je človek, ki bo podlegel skušnjavam hudobca.

Kjerkoli častijo Mojo Besedo, bo hudič tam čakal na preži, da bi uničil tiste duše, ki svoja stališča in mnenja postavljajo pred Božjo Besedo. Vsak človek, ki bo ostal nemajno zvest Resnici, se bo soočil s strašnimi preizkušnjami, ki jih bo povzročil zavajalec. On ne bo nikoli odnehal v svojem prizadevanju, da bi odvedel človeka na stranpota. Torej, kjerkoli bo Sveti Duh razprostrl Svoje Peruti, Mu bo hudobni duh sledil na vsakem koraku poti. Hudobni duh, ki je neusmiljen, frustriran in odločen, bo mučil tiste duše, ki so bile blagoslovljene z Močjo Svetega Duha.

Hudobni duh ne bo poskušal zavajati tste duše, katere je že osvojil, kajti ne potrebuje jih. Tisti človek, ki Me ljubi in sledi Božji Besedi je ranljiv, kajti on je najbolj iskana nagrada. Nikoli ne smete verjeti, da ste dovolj močni, da lahko te napade premagate s svojo vero, kajti vsak izmed vas je grešnik. In kot grešniki, razen če ne boste umili svojih duš preko Zakramenta sprave, Me boste tudi vi izdali, kajti drugače sami ne boste dovolj močni, da bi vzdržali pritisk zavrnitve Mene.

Nikoli ne pozabite kar sem vas opozarjal. Nahajate se sredi največje duhovne bitke vseh časov. Samo najmočnejše in najčistejše duše bodo preživele to bitko.

Vaš Jezus