1322. NEBO SE BO KMALU PREPOLOVILO IN OGENJ SVETEGA DUHA BO PRIŠEL NAD VAS

Sreda, 4. Februar 2015, ob 20:06

Moja draga ljubljena hči, v teh časih obstaja intenzivno sovraštvo proti vsem dobrim stvarem, ki prihajajo od Boga, tudi proti Njegovi Sveti Besedi. Ljubezen, ki obstaja v človeških srcih in je naravno prisotna v duši vsakega rojenega otroka, se je v srcih človeštva ohladila.

Dobrodelnost in ljubezen drug do drugega sta izginili. Medtem ko se bo končna bitka za duše približevala svojemu vrhuncu, se bo, kot je bilo napovedano, človek obrnil proti svojemu bratu, sestri, očetu, materi in sosedom. Dobri, krotki in ponižni ljudje bodo poteptani, tisti z zlobo in s pomanjkanjem ljubezni v svojih dušah pa bodo ustrahovali tiste, ki si bodo drznili govoriti Resnico.

Po Svetem Ukazu Mojega Očeta zdaj govorim svetu. On Mi je naročil, da vam posredujem to opozorilo.

Pripravite se na srečanje z Menoj, kajti nebo se bo kmalu prepolovilo in Ogenj Svetega Duha bo prišel nad vas. Tisti z nežnimi srci in katerih duše so napolnjene z ljubeznijo do drugih, bodo nagrajeni z Darovi, ki jih bom prinesel s Seboj na tisti dan. Preostalim porečem sledeče: Za vsako zlobno dejanje, in besedo za katero ste krivi ter za bolečine, ki ste jih povzročili drugim, boste skozi Moje Oči videli in doživeli bolečino vaših krivic. Čeprav bodo mnogi pretreseni, ko bodo videli stanje svojih duš, vas prosim, da se ne bojite. Preprosto zaupajte v Moje Veliko Usmiljenje. Jaz prihajam, ne da bi vas kaznoval ali sodil, ampak, da bi v vas prebudil ljubezen do Mene, ki ste jo izgubili.

Pridite vsi vi, ura za Božje Posredovanje je blizu. Tisti, ki bodo pripravili svoje duše po Zakramentu Sprave in Spovedi, ne bodo trpeli bolečine očiščenja.

Vaš Jezus