1319. ALI ME LJUBITE V SKLADU Z MOJO BESEDO ALI PA SPLOH NE

Torek, 27. januar 2015, ob 14:35

Moja draga ljubljena hči, razum ne igra nobene vloge v glavah tistih, ki bodo ostro zavrnili Sveto Božjo Besedo, tistih, ki so proti Meni ne glede na vse in tistih, ki ne ostajajo zvesti Besedi v celoti. Vi lahko samo rečete, da ste del Mojega telesa – in ne del vašega telesa. Ne morete reči, da Me samo deloma ljubite. Ali Me ljubite v skladu z Mojo Besedo ali pa sploh ne.

Ko me boste izdali, boste to storili tako, da boste upravičili svoje razloge in sprejeli laži o tem Kdo Sem, Kaj Sem in Kaj Sem rekel. Prav tako kot so to storili vaši predniki, me boste vrgli ven in si izmislili lažne obtožbe zoper Mene. Mojo Besedo boste uporabili v skladu s svojo interpretacijo in nato obtožili pravične za neusmiljene. S tem ko boste izdali Moje Telo, Me boste bičali in povzročili strašne bolečine in trpljenje tistim, ki jih boste obtožili krivoverstva v Mojem Svetem Imenu.

Razum boste potisnili na stran, ko si boste izmišljevali vsak izgovor, da bi hodili po poti, ki vodi v nasprotno smer od tiste poti, ki jo je izklesala Moja Smrt na Križu.

Satan je veliki obtoževalec Božjih otrok in ko je navzoč v dušah tistih, ki jih ima v oblasti, si bo izmislil vsakovrstno obtožbo proti Božjim otrokom zato, da bi diskreditiral Mojo Besedo. On vas bo zavedel tako, da vas bo naredil nevedne za Ljubezen, ki jo ima Bog do vas. Če se mu boste predali, bo uničil vsak delček vere, ki jo imate. Izkoristil bo vašo svobodno voljo – od Boga dano pravico – in vas prepričal, da lahko živite življenje brez Boga.

Vaš Jezus