1318. BOG OČE: JAZ BOM SPREJEL VSAKO OSEBO, RASO, VERO IN RELIGIJO

Nedelja, 25. januar 2015, ob 15:45

Moja predraga hči, Moje Posredovanje, da bi odprl oči Mojih otrok za Ljubezen Mojega ljubljenega Sina, Jezusa Kristusa, se približuje.

Jaz ljubim vse Svoje otroke. V Luč Usmiljenja Mojega Sina bom pritegnil vsakega moškega, vsako žensko in vsakega otroka nad sedem letom starosti.

Pripravite se na Moje Posredovanje, kajti bližje je, kot si mislite. Bodite hvaležni za ta Veliki Dar. Duhovni spopad kateremu ste priča v svetu se odraža na zemlji. Moji sovražniki, ki poskušajo utišati vse tiste, ki nočejo verjeti v zmote, bodo šli v bitko proti tistim, ki ne bodo izdali Mojega Sina.

Ko bo Moja Pravična Roka padla, bo preizkusila vero vseh tistih, ki trdijo, da so na strani Mojega Sina. Samo tisti, ki so pripravljeni slediti Križu, bodo ostali dovolj močni za oznanjevanje Resnice. Kmalu bodo padle luske iz vaših oči in boste v polnosti spoznali vašo dediščino. Moji sovražniki bodo, v večini, zavrnili to Posredovanje in se do bridkega konca borili proti Jezusu Kristusu.

Jaz bom sprejel vsako osebo, raso, vero in religijo v Luč Mojega sina in mnogi Ga bodo videli. Zaradi tega se bodo mnogi spreobrnili in prosili za večno življenje v Slavi Kraljestva Mojega Sina na zemlji.

Obljubil sem, da bo Moj Sin prevzel Svoj Sedež na Svojem Prestolu in to se bo tudi zgodilo. Tisti, ki ne bodo želeli biti del Njegovega Kraljestva, se bodo za to odločili po svobodni volji, ki sem jo dal vsakemu izmed vas.

Jaz, vaš ljubljeni Oče, Stvarnik vsega kar je in kar bo, vas rotim, da ne zapravite svoje rojstne pravice. Če boste to storili, vas bo požrl Satan, ki je neusmiljen toliko kot je lažnivec, zavajalec in obtoževalec. Dan vam bo Dar, ki ga nobena generacija pred vami še ni prejela. Moliti morate za Milosti, da boste lahko sprejeli Mojo Naklonjenost.

Pridite v Luč, kajti če ne boste, vas bo vso večnost zaslepljevala tema. To bi pretrgalo Moje Srce na dvoje. Ne želim si izgubiti niti enega izmed vas.

Blagoslavljam vas. Jaz vas vodim po tem Svetem Poslanstvu, ki vam ga daje Sveta, Blagoslovljena Trojica, kot je bilo napovedano.

Vaš ljubljeni Oče
Bog Najvišji