1320. SVETO PISMO BO POSTALO SKORAJ NEMOGOČE NAJTI

Sreda, 28. januar 2015, ob 17:00

Moja draga ljubljena hči, vržen sem bil v puščavo. Nesrečen sem in se žalostim zaradi načina, s katerim omalovažujejo Krščanstvo v svetu.

Moj Glas je le šepet sredi rjovenja zveri in tistih, ki Me zaničujejo. Ti glasovi nezadovoljstva se bodo še naprej množili in preglasili Besedo, ki je prišla iz Mojega Življenja. Krivoverci, pogani, lažni glasniki in preroki, izdajalci in ljubitelji staljenega zlata se bodo enoglasno vstali in se Mi uprli. Tisti, ki hodijo po Mojih Stopinjah bodo zatirani in obremenjeni s težo Mojega Križa. Vzpenjati se bodo morali po strmi gori, če bodo želeli obdržati pri srcu vse, kar sem jih Jaz naučil.

Sveto Pismo bo postalo skoraj nemogoče najti, preden bo iztrebljeno. Ustvarjen bo vsak poskus, da bi zanikali Boga, dokler ne bo Beseda nadomeščena z naukom teme. Tisti, ki verujete v Mene, vašega Jezusa, ne smete nikoli podleči ničemur, kar ne prihaja od Mene. Samo Jaz vas varujem pred zlom in samo po Meni, boste prejeli Večno Odrešenje.

Bodite pazljivi na lažne molitve, s katerimi se boste morda soočili, kajti ne bodo navdihnjene po Svetem Duhu – potrebno se jim bo izogniti. Ena beseda, kratka fraza ali preprosto opuščanje besed tu in tam, lahko spremenijo molitev v laž. Zlo je tihi ubijalec duha in ga ni enostavno prepoznati, ko je preoblečeno v Resnico. Čas je, da iz svojega vrta odstranite pleve in ostanete zvesti vsemu, kar sem vas Jaz naučil, kajti vse drugo je nepomembno in lahko povzroči, da izgubite svojo vero.

Vera Vame in zaupanje v Mojo Obljubo, da bom ponovno prišel v Veliki Slavi nikoli ne sme biti potisnjena na stran v prid užitkov, ki jih ponujajo lažni preroki, čarovniki, pogani in krivoverci. Moji sovražniki se močno trudijo, da bi vas zavedli. Večina izmed njih se popolnoma zaveda Kdo Sem Jaz, toda želijo si, da bi Me vi zavrnili, ne glede na ceno. Ostati morate kot majhen in zaupljiv otrok, ko Me prosite in Jaz vas bom vodil po Poti do Mojega Kraljestva. Zaščitil bom vse vas, ki popolnoma zaupate v Mojo Ljubezen in Mojo Sveto Voljo. Šele tedaj lahko posredujem in odstranim Svoje sovražnike ter razširim Resnico, da bodo lahko novi svet, ki prihaja, naselili vsi Božji otroci.

Zaupanje, vera, upanje in ljubezen so potrebni, če želite prejeti moč, da boste ostali zvesti Meni. Brezpogojna Ljubezen do mene, vam bo prinesla velike Milosti na vašem potovanju do Mojega Veličastnega Kraljestva – sveta, ki ne bo imel konca.

Vaš ljubljeni Jezus