1310.LJUDJE OPRAVIČUJEJO GREH, ZATO DA JIM NI POTREBNO SPREMINJATI SVOJEGA ŽIVLJENJA

Petek, 16. januar 2015 ob 11:10

Moja draga ljubljena hči, Moja Volja nikoli ne more biti presežena, kajti večna je.

Človek se je uprl Bogu na tako veliko načinov, toda ko bo človeška volja postala prepletena z Božjo Voljo, bodo vsi tisti, ki so se borili proti Božji Volji, vse izgubili. Tisti z nežnimi srci in tisti, ki Me bodo sprejeli po Opozorilu, bodo prevzeli svet.

Svet, ki prihaja je brez konca, in bo prost vsega greha. Slava vsem tistim, ki si bodo pridobili svojo pripadajočo dediščino, kajti to je bil del Načrta Mojega Očeta že od začetka – Božjega Načrta s katerim človek ni v celoti seznanjen.

Pomembno je, da se vsak izmed vas bori proti skušnjavam greha, čeprav to ni nikoli enostavno. Samo vztrajno molite k Meni, ko ste prepričani, da ste Mi storili krivico. Jaz sem vedno tukaj in vam bom odpustil kateri koli greh, razen večnega greha bogokletja zoper Svetega Duha. Vse kar morate storiti je, da Me pokličete.

Ta Moj svet je poln hudobije, prevar in hudobnih duhov, toda tudi ljubezen obstaja v njem. Ljubezen človeka do svojega bližnjega je tista, zaradi katere ostajam navzoč med vami in molitev, ki drži zlo na varni razdalji.

Ne prosim vas, da ste vsak dan, ves dan, v molitvi, ker to ni tisto kar zahtevam od vas. Vse kar prosim je, da Me pokličete na pomoč in da dajete slavo Bogu. Da bi Jaz dopolnil Mojo Obljubo, ki sem jo dal svetu, in da bi zagotovil, da boste vsi vi imeli večno življenje, je vse kar morate storiti, da se držite Božjih Zakonov jasno določenih v Deset Zapovedih.

Sledite Meni, vašemu Jezusu, in si zapomnite vse kar sem vas Jaz naučil. Nič ne koristi razglašati, da Me ljubite, če zavračate Božjo Besedo. Najprej morate ljubiti drug drugega in delati drugim samo to, kar bi vi želeli, da bi drugi storili vam. Živite Mojo Besedo po vaših mislih, besedah in dejanjih, in šele potem boste resnično Moji. Sovraštvo ne igra nobene vloge v Mojem Poslanstvu, čeprav je vse, kar sem povedal, ko sem hodil po temlji, pritegnilo veliko kritik, ker ljudje niso želeli spremeniti svojega življenja. V teh časih je Moja Beseda zavrnjena, ker se ljudje ne želijo držati Resnice. Namesto tega upravičujejo greh, zato da jim ni potrebno spreminjati svojega življenja. Torej, nič se ni zares spremenilo.

Suženjstvo greha, kjer se človek priklene na vpliv satana, je močnejše zdaj kot kadarkoli poprej. Osvobodite se zdaj in Me poiščite. Zapomnite si, vaši grehi so lahko odpuščeni samo ko ste še živi – in ne potem, ko zapustite to zemljo.

Kdaj bo človek sprejel Božjo Besedo in spoznal, da je vse, kar je On rekel, bilo resnično? Vse kar je On rekel, da bo storil, je resnično, in vse kar vam Jaz zdaj govorim, je resnično. Na žalost, mnogi izmed vas ne boste nikoli prisluhnili in do takrat ko boste spoznali Resnico, bo že prepozno. Svojo prihodnost morate zaščititi zdaj s tem, da boste začeli živeti Božjo Besedo.

Vaš Jezus