1309. ZAUPANJE JE KLJUČ DO RESNIČNE LJUBEZNI

Sreda, 14. januar 2015 ob 15:40

Moja draga ljubljena hči, ko otrok ljubečih staršev čuti ljubezen, bo on ali ona negovana z močnim občutkom tolažbe in domačnosti.

Ljubezen med otrokom – ki je srečen, da ima ljubeče starše – in družino, izhaja iz vkoreninjenega občutka zaupanja. To zaupanje je obsolutno. Enako velja za vsako živo dušo, ki Me brezpogojno ljubi. Moja Ljubezen do duš je neomajna. Zaupanje je ključ do resnične ljubezni. Vsak Moj otrok je ljubljen, čeprav njihova ljubezen do Mene ni vedno prisotna.

Ljubite Me in čutili boste mir. Ljubite Me in ljubili boste vse tiste, ki so Božji otroci. Ta ljubezen je nekaj naravnega. Brez ljubezni, ne morete biti celoviti.

Ko sem Jaz v vas, boste gledali na svet kot Jaz gledam na njega; v vsem svojem sijaju, kot tudi v pomankljivostih. Prepoznali boste ovire, s katerimi se sooča človeštvo in čutili boste žalost, ko boste priča sovraštvu v kakršni koli obliki, kajti sovraštvo je nasprotje ljubezni.

Molite, molite, molite, da bo ljubezen do Boga ostala živa v svetu, kajti brez ljubezni, se boste počutili zapuščeni in izolirani.

Ljubite Me tako kot Jaz ljubim vse Božje otroke in bom izlil velike Milosti na vas, zaradi tega pa boste premagali zlo v vseh oblikah.

Vaš ljubljeni Jezus