1311. JAZ POTREBUJEM VAS, PRAV KAKOR VI POTREBUJETE MENE

Sobota, 17. januar 2015, ob 18:18

Moja draga ljubljena hči, to sem Jaz, tvoj Jezus, tvoj Odrešenik, ki govorim.

Toliko ljudi, ki bere ta Sporočila je prestrašenih. Strah prinaša s sabo obliko sovraštva, ker Me mnogi ne želijo priznati. Strah je razumljiv, toda ne smete dopustiti, da vam zamegli vaše zaupanje. Kličem vas samo zato, da bi prišli k Meni. Nimam želje, da bi vam povzročal tesnobo. Vaš čas na zemlji je kratkotrajen, toda čas, ki ga boste preživeli z Menoj je za vso večnost.

Če vas ljubim, zakaj vas potem ne bi opozoril o posledicah zavračanja Mojega Usmiljenja? Vse kar potrebujem in si želim, da bi vas privedel v Moje Kraljestvo. Ne govorim vam o stvareh, ki niso vsebovane v Moji Sveti Knjigi. Ne. Namesto tega, vas preprosto opominjam o Resnici in o vseh stvareh, ki prihajajo, zato da boste prišli k Meni.

Pridite, moji malčki, ne bojte se Moje Ljubezni. Ne bojte se Mojega Kraljestva, kajti le-to je vaša prirojena pravica. Zaradi tega sem dal Svoje Življenje na zemlji. Jaz potrebujem vas, prav kakor vi potrebujete Mene. Jaz sem ponižen v Svojih Željah in vas preprosto želim privesti v življenje velike slave, kjer boste uživali Večno Življenje. Zakaj se potem bojite Mojega Klica? Ljubim vas. Nikoli vam ne bi povzročal trpljenja. Edino trpljenje, s katerim se soočate, prihaja od vas samih. Vedno sem poleg vas in čakam na vašo ljubezen z velikim pričakovanjem.

Moj svet brez konca prekaša vse, kar bi si kadarkoli želeli na tej zemlji. Vaše življenje na zemlji ni nič v primerjavi s sijajnostjo Mojega Kraljestva. Za vaše grehe sem umrl zato, da bi vam zagotovil Večno Življenje – vašo zakonito dediščino. Ne zametujte to veliko Žrtvovanje, kajti z veliko Slavo sem bil križan v vašem imenu.

Ne zavrnite Me še drugič.

Vaš ljubljeni Jezus