1308. BOG NAJVIŠJI: MOJA MOČ PRESEGA VSE KAR JE V TEM SVETU IN PRIHODNJEM

Sobota, 10. januar 2015 ob 15:36

Moja preljuba hči, človeštvo se je obrnilo proti Meni in vsemu kar sem ustvaril po Moji Podobi, zaradi tega pa je Moja Žalost velika.

Moji otroci bodo rešeni po Posredovanju Mojega dragega ljubljenega Sina, Jezusa Kristusa, to pa se bo zgodilo zelo kmalu. Preden napoči ta dan, prosim vse tiste, ki Me ljubijo, da sprejmejo Resnico; Mojega Sina in Njegovo Ljubezen, in da molite k Njegovemu Usmiljenju.

Vi, ki ljubite Mojega Sina, ne smete pozabiti Njegove Obljube, da bo odrešil svet in izkoreninil greh preden bo prišlo Njegovo Veličastno Kraljestvo. Življenje na telesu in duši bo večno, tisti, ki bodo sprejeli Usmiljenje Mojega Sina pa bodo prejeli ta veliki Dar. Tisti, ki ne bodo sprejeli Usmiljenje Mojega Sina, ne bodo prejeli tega Daru.

Pridite Moji otroci, in sprejmite Mojo Besedo kajti le-ta je večna in nič je ne bo uničilo. Moj nasprotnik besni v teh časih, ker ve, da bo v svetu odpravljen njegov vpliv. Povzročil bo strašne stiske tistim dušam katerim želim odvzeti Dar večnega življenja.

V svoji veri do Najsvetejše Blagoslovljene Trojice boste testirani preko vzdržljivosti, mnogi izmed vas pa boste padli. Resnična vera zahteva resnično zaupanje in če ne boste zaupali v obljube, ki jih je dal Moj Sin, se boste oddaljili od Njega.

Prav vsakemu Mojemu otroku bo kmalu podeljen dokaz o Mojem Obstoju. Ko bo to znamenje dano, ne dvomite v le-tega, kajti namenjen je temu, da vas privede v Moje Pribežališče, ki vam je na voljo.

Mnogo znamenj o Mojem Obstoju je bilo danih svetu, zdaj pa vam prinašam še veliko več. Ne bojte se, kajti boril se bom za vsako dušo; niti enega ni izmed vas, ki bi ga Jaz ne ljubil z nežnim srcem. Jaz ljubim Svoje sovražnike, tudi tiste, ki Me mučijo s svojo hudobijo. Toda, Dar, ki jim ga bom podaril kmalu, bo prebudilo v njihovih srcih spečo ljubezen do njihovega Stvarnika. Njihova ljubezen in Moja Božja Ljubezen združeni bosta premagali zlo. Odstranil bom vse njihove strahove in obrisal vse njihove solze.

Vam, Moji dragim otrokom, bo podeljen ta Dar, ko ga boste najmanj pričakovali. Kajti, ta čas se približuje in obličje zemlje se bo za vedno spremenilo v dobro vseh.

Moja Moč presega vse kar je v tem svetu in prihodnjem. Moje Kraljestvo je večno.

Vaš ljubljeni Oče
Bog Najvišji