1307. KO NI LJUBEZNI, SEM ODSOTEN V DUŠI

Petek, 9. januar 2015 ob 15:30

Moja draga ljubljena hči, prišel je čas, da se Kristjani po vsem svetu združijo proti preziru, ki ga izkazuje na milijarde ljudi zoper Resnico – Sveto Božjo Besedo.

Vsak greh proti Bogu se zdaj šteje za sprejemljivega v Mojih Očeh. Grehi, ki so Mi odvratni bodo kmalu prikazali za sprejemljive v Mojih Očeh, vendar to nikoli ne more biti tako. Ko sprejemate karkoli, ki ne prihaja od Mene in to polagate pred Mene v Moje Cerkve, Mi povzročate velike bolečine.

Še nikoli poprej ni bilo tako težko Kristjanom hoditi po Moji Trnjevi Poti, kot je to v teh časih. Laži, laži, laži se vam dajejo v Mojemu Imenu. Nikoli ne smete pozabiti Mojih Naukov ali pa boste zavedeni s strani tistih, ki kujejo zaroto proti Božji Besedi. Biti Kristjan pomeni veliko več kot samo govoriti, da ste Kristjani. Če ste pravi Kristjan, boste izvrševali vse, kar sem vas Jaz učil in sledili Svetim Naukom, ki so vsebovani v Svetem Pismu. Sprejeti Mojo Besedo je ena stvar, toda izvrševati, kar sem vas Jaz učil pa je nekaj drugega.

Ljubiti drug drugega ni nikoli enostavno zaradi obstoja greha. Ko ljubite svoje sovražnike to prinaša veliko breme nad vas, toda če boste molili za milosti, da boste lahko ljubili svoje sovražnike, boste spoznali, da se vaša ljubezen do Mene povečuje. Če Me resnično ljubite, ne bo sovraštva v vas, zaradi tega pa boste našli resnični mir na duhu in duši. Če boste dovolili, da vas satan napelje k sovraštvu do drugih, boste padli v strašno temo. Sovraštvo je kot plevel, ki raste in se hitro širi. Ko se sovraštvo ukorenini v duši, bo dušo le-to sčasoma popolnoma uničilo. Zaradi tega bo prišel mučen nemir. Tisti, ki so napolnjeni s sovraštvom, nikoli ne bodo našli miru. Sovraštvo porodi sovraštvo in se hitro širi iz ene duše na drugo. Ko satan najde prostor v teh dušah, jih ne bo nikoli zapustil, dokler se ne pokesajo in izkažejo resnično kesanje.

Ljubezen ugasne vsako vrsto sovraštva, toda če ne boste varovali svojih duš pred tistimi, ki spodbujajo sovraštvo, boste pahnjeni v obup. Jaz ne morem rešiti duše, ki se ne bo pokesala svoje hudobije. Čakam na vaše kesanje. Ko boste prišli k Meni in Me rotili naj iz vas odstranim prekletstvo sovraštva, vas bom primil za roko in vas potegnil v Moje Pribežališče Miru.

Mir in ljubezen lahko prejmete le od Boga. V vsakem trenutku me iščite, kajti Jaz Sem Ljubezen. Ko ni ljubezni, sem odsoten v duši.

Vaš Jezus