1306.MATI ODREŠENJA: ALI SPREJEMATE BOŽJO BESEDO, KI JO JE ON PREDPISAL, ALI PA NE

Sreda, 7. januar 2015 ob 16:30

Moji dragi otroci, pripraviti se morate za Načrte mojega Sina, da bi vas vse odrešil v Njegovih Očeh. Njegova Ura za Posredovanje, da bi prebudil duha v vas, se približuje.

Molite, molite, molite za vse izgubljene otroke v svetu, ki so pretrgali vse vezi z mojim Sinom, čeprav so bili poučeni o Resnici. Kmalu ne bodo imel več dvomov glede Njegovega Obstoja. Moliti morate, da človeški ponos ne bo posegel vmes med njih in Božjim Usmiljenjem. Še posebno morate moliti za tiste duše, ki so na tako veliko načinov izdale mojega Sina, da jim bo podeljen pogum in se ponižale pred Njim ter Ga rotile Usmiljenja.

Dragi otroci, Resnica, ki je dana človeštvu z manifestacijo mojega Večnega Očeta po Njegovem edinorojenem Sinu, Jezusu Kristusu, se trga na koščke. Ne sprejemajte nobene oblike nauka, ki v celoti ne podpira Resnice. Nikoli ne smete trditi da je samo del Resnice pomemben in potem zavračati preostanek Resnice. Ali sprejemate Božjo Besedo, ki jo je on predpisal, ali pa ne. Čas je brez pomena. Kar je bilo dano človeku tisoč let nazaj, po Božji Besedi, se ni spremenilo, niti se ne more. Karkoli kar prihaja od Boga mora ostati nedotaknjeno, ne glede na to kako težko je to. Da bi ostali zvesti Božjim Naukom potrebujete veliko moč, vzdržljivost in zavestno odločitev.

Ljubezen je tista, po kateri lahko ostanete zvesti mojemu Sinu, toda ta ljubezen mora biti brezpogojna. Nikoli ne sme biti omadeževana z ljubeznijo do samega sebe, kajti to ne daje slavo Bogu. Če resnično ljubite Boga, boste ostali zvesti Besedi. Če govorite, da ste učenec mojega Sina, Jezusa Kristusa, potem morate upoštevati Njegove Nauke, brez pogojev. Drug drugega morate ljubiti, kot vas ljubi On – brez pogojev. Ne morete reči, da ljubite Boga, če se ne ljubite med seboj. Ne morete hoditi po Njegovih Stopinjah, če ne odpuščate svojim dolžnikom.

Samo ko se boste ravnali po Božjih Zakonih, boste vstopili v Njegovo Veličastno Kraljestvo.

Vaša ljubljena Mati
Mati Odrešenja