1305. BREZ MENE BI VES ČLOVEŠKI ROD UMRL NA TELESU IN DUŠI

Torek, 6. januar 2015 ob 19:30

Moja draga ljubljena hči, ko človek obrne hrbet Meni, se jočem z veliko žalostjo, a vendar sem potrpežljiv in odpuščam. Če zavrne Mojo Besedo in ne izkazuje več ljubezni do drugih, do česar sicer ne bi prišlo, če bi hodil po Mojih Stopinjah, Mi to povzroča hude bolečine. Kljub temu sem potrpežljiv, v upanju, da bo prišel nazaj k Meni. Ko pa Mi človek krade duše in jih vodi v večno temo, takrat Mi pripada vse maščevanje, nad takšnega človeka pa bom poslal veliko kazen. Ta kazen je lahko v obliki trpljenja, ki ga bo, če je bo sprejel s ponižnostjo, rešila.

Moje Usmiljenje je brezmejno, toda ko Me oskrunjajo, po velikih okrutnih dejanjih storjenimi proti Božjim otrokom, se je Moje Jeze treba bati. Vedite, da bom kaznoval Svoje sovražnike, vendar je to v njihovo dobro in za odrešenje vseh tistih, s katerimi prihajajo v stik. Ali se bodo kdaj tisti, ki prezirajo Mene, Mojo Besedo in Moj Načrt Odrešenja; ponosni, arogantni in nevedni, zaustavili? Odgovor se glasi, da je njihova hudobija neizčrpna.

Še nikoli do sedaj ni ljubezni med ljudmi tako primanjkovalo, kot jo primanjkuje zdaj. Niti ena duša še živeča na zemlji ni odporna na vpliv Satana. Tisti, ki zmotno verjamejo, da so Mi naklonjeni, toda z drugimi ravnajo neusmiljeno, bodo občutili težo Moje Roke. Moja Potrpežljivost upada; Moje Srce je težko in Moja Želja, da bi rešil tiste, ki skušajo uničiti druge, oslabljena.

Prebrisanost hudobca presega vaše razumevanje. On bo prepričal tudi tiste z najmočnejšo vero, da bi Me žalili po hudih grehih in tiste z malo vere, da bi padli, še dlje, v globine obupa. Nihče ni varen pred Satanom in če ne boste molili k Mojemu Usmiljenju, darovali osebne žrtve Meni, se bo uničenje duš stopnjevalo.

Na milijone ljudi izgubljam v teh časih, kljub temu pa ni mnogo Kristjanov, ki bi razumeli pomembnost molitve. Molitev sama bo uničila vpliv hudiča. Prosim, da pomnožite čas, ki ga preživite v molitvi, da bi omilili oprijem, ki ga ima Satan nad človeškim rodom.

Brez Mojega Posega bi bilo več milijonov duš izgubljenih. Brez Mojega Usmiljenja, bi tisti, ki so bili namenjeni za večno temo, nikoli ne videli Mojega Obličja. Brez Moje Navzočnosti v Sveti Evharistiji, ne bi bilo življenja – življenja na telesu, kot tudi na duši. Brez Mene, bi ves človeški rod umrl na telesu in duši, toda zaradi Mene, smrt ne bo več prisotna v novem svetu, ki prihaja. Zato, ker sem Jaz premagal smrt po Svojem Vstajenju, jo boste tudi vi premagali. Smrt ne bo več obstajala v Mojem Novem Kraljestvu na zemlji. Telo in duša bosta eno – Dar, ki se ga ne sme zavrniti.

Nikoli ne smete pozabiti na Mojo Obljubo – vsi tisti, ki so za Mene in v Meni bodo imeli večno življenje.

Vaš Jezus