1296. TISTI, KI BODO PREJELI OGNJENE JEZIKE, NE BODO PRENAŠALI GREHA.

Petek, 26. December 2014, ob 14:00

Moja draga ljubljena hči, Moja Ura se približuje. Kmalu bodo trpljenje, beda in bolečine, ki jih povzroča greh, iztrebljene.

Med tem časom bo Moja Ljubezen vzdrževala svet. Vsako nepošteno in zlobno dejanje, ki jo bodo zagrešili Moji sovražniki bom odpravil pri korenini. Zmaga v bitki proti zlu bo pripadala Ljubezni, ki jo bom izlil v srca poštenih duš. Ta Ljubezen bo preplavila vse tiste, ki bodo prišli v stik z njo, Ogenj Svetega Duha pa bo napolnil duše vseh, ki so blagoslovljeni z Božjo Ljubeznijo.

To izlitje Svetega Duha, takšno kakršno se ni zgodilo že odkar so bili Moji Apostoli blagoslovljeni na Binkoštni dan, bo prebudilo človeško raso. Zelo malo jih bo, ki se jih Moč Svetega Duha ne bo dotaknila, proti Njej pa bodo nemočni.

Bog pošilja človeštvu ta veličastni Dar, ker ljubi Svoje otroke. Duše bodo postale čistejše. Tisti, ki bodo prejeli Ognjene Jezike, ne bodo več tolerirali greha.

Ljubezen, ki jo bodo delili tisti, ki bodo blagoslovljeni z Močjo Tolažnika, bo nemogoče prezreti. Zaradi tega bo satanova moč oslabela, njegov vpliv v svetu pa bo popuščal, vse dokler ne bo padel nazaj v brezno.

Razveselite se, Moji ljubljeni verni, kajti po Moči Svoje Ljubezni bom rešil svet in vse tiste, ki bodo sprejeli Moje Usmiljenje.

Pojdite v Moji Ljubezni. Ljubite drug drugega kot vas ljubi Bog.

Vaš Jezus