1290. OH, KAKŠNO VESELJE BI MI TO PRINESLO, ČE BI SE OBRNILI NAME NA BOŽIČNI DAN

Ponedeljek, 22. december 2014, ob 20:45

Moja draga ljubljena hči, to je sporočilo za svet, za Božični Dan. Medtem ko vsi vi praznujete Moj Rojstni Dan, Mi dovolite, da vstopim v vaša srca na ta poseben dan – kajti ta dan je Moj.

Povabite Me v vaše domove kot priljubljenega gosta in Me predstavite tistim v svoji družini, svojim prijateljem in sosedom, ki so morda pozabili Name. Božič je praznovanje Mene, vendar pa me ljudje ignorirajo sredi velikih proslav, ki se dogajajo na ta dan. Naj vam omemba Mene, povzdigne vaša srca in vam prinese radost ter upanje za prihodnost – prihodnost, ki sem vam jo zagotovil z dnevom, ko sem bil rojen.

Opomnite tiste, ki Me več ne častijo, o Ljubezni, ki jo imam do njih in kako zelo hrepenim, da bi spet postal del njihovega življenja. Oh, kakšno veselje bi Mi to prineslo, če bi se obrnili Name na Božični Dan in Me prosili naj jim podelim Svoj Mir in Svojo Ljubezen. Če bi prišli k Meni na Božični Dan, bi jih Jaz objel v Svojem Božanskem Pribežališču, kjer bi bili na varnem in nikoli ne bi dovolil, da bi se spet ločili od Mene.

Moji ljubljeni verni, vi ste Moja Družina, in Jaz sem vaša družina. Po Svojem Usmiljenju, vas izročam v Naročje Mojega ljubljenega Očeta, ki vas ljubi s strastjo in s starševskim nežnim srcem. Oh, kako zelo vas On ljubi in kako veliko zadovoljstvo čuti, ko priznate Mene in Me pokličete na pomoč.

Vi ste Moje vse. Moja Ljubezen do vas je vse-obsegajoča, in ki daleč presega vaše doumevanje. Zaradi tega pa se bom z ognjenim sočutjem in silno odločenostjo, boril za vsakega izmed vas, da bi vas rešil pred hudobijo Mojih sovražnikov. Jaz varujem vaše duše z veliko ljubosumnostjo. Dober boj bom izbojeval, da bi vas, varne in zdrave, privedel v Svoje Kraljestvo. Ne glede na to kako zelo Mi nasprotujejo; kako veliko Kristjanov mora trpeti ponižanje v Mojem Imenu; ne glede na to kako zelo vas zapeljuje Moj nasprotnik – Jaz bom zmagal v tej bitki za duše. To je dejstvo, kajti nič ne more stati med Bogom in Njegovimi otroci, kajti On tega ne bo dopustil. Človek, ki se bo postavljal med Bogom in Njegovimi otroci, bo odstranjen. Sovraštvo bo uničeno ter prazne laži, ki so bile ustvarjene, razkrite. Resnica bo prestala preizkušnjo časa.

Prihajam kmalu, da združim Božje otroke – Njegovo dragoceno družino. Povzdignite svoja srca, ne dovolite, da bi vam Moji sovražniki zadušili vašega duha, naj bo upanje vaša edina misel. Imejte popolno zaupanje v Moje Veliko Usmiljenje in bodite pripravljeni sprejeti Mene, vašega Odrešenika in Rešitelja, nazaj v svoje življenje. Razveselite se, kajti Moje Obljube, bodo prinesle s seboj vzrok za največje veselje. Ta Božič bo radosten, kajti Moja Ura se približuje.

Vaš ljubljeni Jezus