1000. NASLEDNJI BOŽIČ BO PRAZNOVANJE MOJEGA ROJSTVA ZAMENJALA VELIKA SLOVESNOST

Sreda, 25. december 2013, ob 9.50

Moja draga ljubljena hči, Jaz sem Beseda, ki je postala Meso. Moje Telo danes zaobjema svet, toda svet je, čeprav praznuje Božič, gluh za Moj Načrt Odrešenja.

Božič ni več praznovanje Mojega Rojstva, marveč poganski nadomestek, kjer se častijo neresnice. Kako šibka je postala vera Kristjanov. Kako so pozabili na vse, kar sem učil svet. Kako zelo se ženejo za gmotnimi dobrinami, ki se bodo spremenile v prah, in ko popolnoma ignorirajo stanje svojih duš.

Nad vas so se zgrnili časi, v katerih je vera večine kristjanov postala tako slabotna, da se o Mojem Veličastnem Božanstvu le malo razpravlja ali govori. V vašem življenju Moji Nauki nimajo več nobenega resničnega pomena in številni duhovniki Me ne ljubijo več kakor bi Me morali. Ne, Moja hčerka, resnično Me sploh ne poznajo.

Ne bom odnehal, dokler Mojemu Glasu ne bodo prisluhnili, dokler ne boste prisluhnili Moji prošnji, da bi prenovili svojo vero. Kmalu bo vaša vera Vame še bolj oslabela. Postali boste tako zaposleni in zatopljeni v politične zadeve, ki se nanašajo na države, v katerih divjata vojna in revščina, da boste pozabili Name. Vašo vero Vame bodo zamenjali Moji sovražniki, ki se izdajajo za Moje služabnike in ki vas bodo vodili vedno bolj stran od Mene.

Naslednji Božič bo praznovanje Mojega Rojstva zamenjala velika slovesnost, ki bo hvalila delo tistih sleparjev, znotraj Moje Cerkve, oblečeni v oblačila, ki služijo le temu, da bi pretentali vernike. Na tisti dan bodo ploskali bogu socialne pravičnosti, človekovih pravic in denarja, o katerem bodo govorili, da so ga zbrali za lačne tega sveta. Toda vedite tole. Vse te reči, ki bodo svetu predstavljene v Mojem Svetem Imenu, služijo zgolj enemu namenu: To je, da vas speljejo stran od Besede, ki je Moje Meso. Moje Meso je del Mojega Telesa. Moje Telo je Moja Cerkev. Kadar tisti, ki pravijo, da so del Moje Cerkve, ne častijo Moje Svete Besede, ampak se namesto tega oklepajo svetovne politike in jo poskušajo nadzorovati, potem nikoli ne morejo trditi, da so del Mene. Prišla je ura za razkol – da nastopi napovedani razkol – in ta bo nagel.

Ljubite lahko samo enega Boga in edina pot do Mojega Očeta je po Meni, Njegovem Edinorojenem Sinu. Če se boste ločili od Mene v zasledovanju političnih kampanj, ki si prizadevajo za uveljavljanje človekovih pravic in socialne pravičnosti, kot nadomestek za Besedo, potem Me boste zatajili.

Moje Srce je težko v teh časih. To svarilo vam dajem, da ne boste padli v zmoto in v najbolj zvito past, ki vam jo bodo nastavili učenci Mojega sovražnika – hudiča.

Vaš Jezus