1033. Veliko tega, kar človeštvo jemlje za samoumevno, se bo obrnilo na glavo in povsem spremenilo, toda to je nujno

Sobota, 1. februar 2014, ob 19:53

Moja draga ljubljena hčerka, zaradi stisk, ki jih mora človeški rod prestati v času Očiščevanja, bi bilo napaka, da bi zamenjali bolečino, ki jo bo povzročalo, z bolečino brezupa.

Veliko tega, kar človeštvo jemlje za samoumevno, se bo obrnilo na glavo in povsem spremenilo, toda to je nujno. Ko se bo Očiščevanje končalo, bo nastopila nova zora – nenadoma in brez opozorila – in Božjim otrokom bo izročen novi svet.

Čeprav bodo tisti, ki Me ljubijo, prav tako pa tudi tisti, ki Me ne, pretrpeli veliko bolečine, pa vas prosim, naj niti eden med vami nikdar ne mislil, da ni upanja. Namesto tega se veselite, ker vas v Mojem Novem Raju čakajo samo ljubezen, veselje, mir in sreča. Ko bo svet očiščen greha in ko bo očiščenih kolikor je mogoče, čim več duš, potem bom prišel kot Ženin, pripravljen, da vas pozdravim. Veliki in Veličastni Dan morate pričakovati z radostjo, navdušenjem in s hrepenenjem, kajti Moje Srce se bo razplamtelo in zedinilo z vsem svetom.

Novi Začetek je na dosegu vaših rok. Vzdržite kakršno koli bolečino in trpljenje, ki ste jima zdaj priča, kajti nič ne bosta pomenila, ko pridete v Mojo Svetlobo, ko vas bom preplavil z ljubeznijo in s srečo, ki ste ju pričakovali vse svoje življenje, a ki ju do tedaj niste mogli v resnici doseči.

Pomagajte Mi v Moj Objem privesti duše, ki so Mi izgubljene. Molite drug za drugega. Bodite veseli. Bodite polni upanja. Ostanite v miru. Kar koli vas čaka, vedite, da je Moja Ljubezen močnejša od sovraštva. Moja Moč je Vsemogočna. Moje Usmiljenje je neskončno. Moja Potrpežljivost je velika.

Pojdite v miru in Mi služite do poslednjega dne, zakaj naslednji Dan bo začetek sveta, ki ne bo imel konca in kjer smrti ne bo več.

Ljubim in cenim vsakega izmed vas.

Vaš Jezus