1016. Moja Ljubezen do človeštva je do vseh enaka. Jaz ljubim vse, vključno s tistimi, ki zagrešijo najzlobnejša dejanja

Četrtek, 9. januar 2014, ob 21:40

Moja draga ljubljena hčerka, ozri se okoli sebe, in kaj vidiš? Svet, poln nasprotij. Na eni strani boš videla ljubezen, veselje in dobro voljo. Toda po drugi strani bo to onemogočalo sovraštvo, ki ga ima hudobec do človeštva.

Vsak nemir, žalost, zmeda, pomanjkanje zaupanja, zlobnost, sovraštvo in zlo, ki jih vidiš, da se dogajajo po svetu; vedi, da to lahko prihaja samo iz enega vira. Vir nesreče za človeštvo, to je satan, je med Božjimi otroki povzročil obupno žalost. Njihova bolečina potem postane Moja, in zato hudobec povzroča takšno razdejanje – da bi prizadel Mene.

Moja hčerka, povsod, kjer hodiš, in vsi obrazi, ki jih vidiš, od tega dneva dalje, bodo takšni, kakršne jih vidim Jaz – vsak od njih Božji otrok. Kako zelo jih Jaz vse ljubim, kako zelo želim ljubeče skrbeti za vsakogar izmed njih – ne glede na njihove napake ali njihove grehe. Nič, kar so storili, da bi Me žalili, ne spremeni tega; Jaz jih še vedno ljubim – vse in vsakogar. Občutim veliko veselje, kadar vidim iz njih izžarevati ljubezen – ljubezen, ki so jo prejeli kot Dar od Mojega Očeta, ki jih je ustvaril. Njihova ljubezen je Moja Ljubezen in priteguje druge duše k njim, to pa nato vsepovsod razširja Božjo Ljubezen.

Toda kadar v kateri koli duši vidim bolečino in trpljenje, takrat njihova bolečina postane Moja. Njihovo bolečino lahko povzroči strašno trpljenje, ki ga prinaša pomanjkanje ljubezni do drugih, kar daje občutek obupne zapuščenosti. Tudi Jaz občutim njihovo osamljenost ter izločenost, in to še bolj razvname Moje Sočutje.

Nato so tiste duše, ki ves svoj čas porabijo za stvari, ki ne prihajajo od Mene. Tisti, ki Me zavračajo, Moje Srce povsem prelamljajo na dvoje. Kako točim mnoge Krvave Solze za te duše, kajti prerezale so popkovino, ki jih povezuje z njihovim Odrešenikom – njihovim edinim upanjem na Odrešenje. Kadar vidiš te duše, Moja hčerka, boš v svojem srcu občutila strašno žalost, prav kakor jo Jaz čutim zaradi njih.

Končno pa obstajajo tisti, ki pravijo, da Me zastopajo, ki pa niso vredni, da bi brisali Moje Noge. Njihovo sovraštvo do Mene povzroča njihova ljubezen do sebe. Vendar pa še vedno hrepenim po njihovih dušah, ne glede na to, kako pogosto Me žalijo in zavajajo Mojo čredo.

Moja Ljubezen do človeštva je do vseh enaka. Jaz ljubim vse, vključno s tistimi, ki zagrešijo najzlobnejša dejanja. Tako bo do konca časov. Jaz bom sprejemal vse duše do poslednjega dne, ko Mi bodo samo tisti, ki zabredejo v brezno zveri in ki Me zavrnejo, čeprav vedoč, kako zelo jih ljubim, potem ko bodo vsi Moji napori, da bi rešil duše, izčrpani – izgubljeni za vedno.

Vedno ljubite drug drugega, napake in vse – kakor vas ljubim Jaz. Kadar se z nekom ne strinjate, se spomnite Moje Ljubezni in molčite. Kadar prezirate drugega, vedite, da to sovraštvo ne prihaja od Mene. Kadar gledate drug drugega, jih gledajte skozi Moje Oči. Niti enemu izmed njih se ne bi smeli izogibati. Namesto tega izkazujte sočutje tistim, ki vam niso pri srcu, ki vas žalijo ali ki vam povzročajo škodo, kajti Jaz jih ljubim. Če Me ljubite, boste izkazovali ljubezen vsem, s katerimi prihajate v stik.

Ljubezen je nalezljiva, ker prihaja od Boga. Iz ljubezni lahko izhaja samo dobro.

Vaš Jezus