1032. Pripravljajte se nenehno, vsak dan, kot če bi bilo Opozorilo jutri, ker bo nad vas prišlo nenadoma

Petek, 31. januar 2014, ob 16:13

Moja draga ljubljena hčerka, poslušaj Me zdaj, ko govorim o prihajajočem Opozorilu. Brez Mojega Posredovanja bi večina sveta strmoglavila v brezno zveri in bi nikoli ne videla Božje Luči. Brez tega Čudeža bi šlo na milijarde duš v pekel.

Zatorej vas moram opomniti, da se morate pripravljati na ta Dogodek, ker bo mnogim povzročil ogromno bolečino in trpljenje. Tako bo, kot če bi mnogi padli na najnižjo raven Vic, ki dušo očiščuje s silno vročino in ustvarja strašen občutek kesanja, kar povzroča bolečino mesa.

Številne duše se bodo veselile. Toda celo tiste duše, ki so Mi blizu, bodo prav tako občutile muko, ko se bodo morale pred Menoj soočiti s svojimi grehi. A sram, ki ga bodo občutile, bo hitro pozabljen, ko jih bo zaobjela Luč Mojega Usmiljenja ter jih napolnila z Milostmi. Duše, ki Me sploh ne poznajo, bodo prevzete, mnogi pa bodo prepričani, da so umrli in da jih Jaz sodim na poslednji Dan. Tudi ti se bodo veselili, ko jim bo razodeta Resnica. Toda tiste uboge nesrečne duše, ki uživajo v svojem grešnem življenju, bodo silno trpele. Nekateri se bodo zlomili in ležali pred Mojimi Nogami ter si zakrivali oči pred Mojo Lučjo, ker bo bolečina tega, da bi stali pred Menoj, sami in nemočni, prehuda, da bi jo mogli prenesti. Ne bodo prosili za Moje Usmiljenje, kajti njihovo sovraštvo do Mene je globoko zakoreninjeno.

In nazadnje, duše, ki so se Mi popolnoma odrekle ter so se v telesu in duhu izročile hudobcu, bodo trpele hujšo muko, kot če bi se priplazile v globine pekla. Mnogi ne bodo zmogli vzdržati Moje Navzočnosti in se bodo pred Menoj zgrudili mrtvi kot kamen. Drugi bodo skušali klicati k Meni, a jih bo hudobec odvlekel proč od Mene.

Ko se bo zgodilo to Moje močno Posredovanje, se bo, kljub temu, spreobrnilo na milijarde duš, in tudi te se bodo pridružile Moji Preostali Cerkvi, da bi prestajale pokoro za tiste duše, ki so se popolnoma ločile od Mojega Usmiljenja, zato da bi Mi pomagale reševati njihove duše.

Vse bo dobro, kajti, konec koncev,  sem samo Usmiljenje, sama Dobrota, sama Ljubezen. Tistim, ki Me ljubijo, bo v izobilju podarjen Dar Moje Ljubezni. Moja Ljubezen v njih bo zanetila Podobo Mojega Trpljenja, in to jih bo opogumilo, da bodo napravili velike žrtve v spravo za grehe izgubljenih duš, ki najbolj potrebujejo Moje Usmiljenje.

Pripravljajte se nenehno, vsak dan, kot če bi bilo Opozorilo jutri, ker bo nad vas prišlo nenadoma.

Vaš Jezus