1031. Mati Odrešenja: Zapomnite si, da satan zaničuje to Misijo, ker bo zaradi nje izgubil na milijarde duš

Petek, 31. januar 2014, ob 15:27

Moji dragi otroci, naj sovraštvo do te Misije ne vznemirja vaših src. Namesto tega sklonite svoje glave in se zahvaljujte za Dar Knjige Resnice v teh skrb vzbujajočih časih na Zemlji.

Moj ljubljeni Sin, Jezus Kristus, je bil med Svojim Poslanstvom oznanjevanja Resnice, v Svojem Času na Zemlji, trpinčen, zaničevan in grajan. Tisti, ki so poznali Božjo Besedo, niso hoteli priznati obljubljenega Mesije, ko je On stal pred njimi. Njegove Besede so raztrgali na koščke, a kljub temu niso bile prezrte. Kadar Bog govori po Svojih prerokih in v primeru mojega Sina – po Resničnem Mesiji – je nemogoče, da bi človek prezrl Besedo. Tisti, ki ne sprejemajo Božje Besede, ko se le-ta izliva iz ust prerokov, nikakor ne bodo mogli obrniti svojega hrbta. Namesto tega jih bo mučilo njihovo sovraštvo, v svojih srcih pa ne bodo občutili niti trenutka miru.

Med Križanjem mojega Sina so z Njim kruto ravnali in Ga mučili z zlobno okrutnostjo, ki je ni bilo treba prestajati tistim, ki so bili na isti dan križani z Njim. A ti so bili obsojeni zločinci, edini zločin mojega Sina pa je bil, da je govoril Resnico. Kadar je Resnica – Božja Beseda – izrečena po prerokih, je kot dvorezni meč. Nekaterim bo prinašala veselje in posebne Milosti, drugim pa bo prinesla strah, kar lahko povzroči sovraštvo. Kadar torej vidite sovraštvo v obliki zlobnih dejanj, laži in namernega izkrivljanja Resnice, vedite, da ta Misija prihaja od Boga. Številni lažni preroki, ki se v tem času potikajo po Zemlji, ne izzovejo takšnega odziva, ker ne prihajajo od Boga.

Zapomnite si, da satan zaničuje to Misijo, ker bo zaradi nje izgubil na milijarde duš. Zato bo to zelo naporna pot za tiste, ki hodijo po njej. Pozivam vas, da bodite pozorni na tiste, ki pravijo, da prihajajo v Imenu mojega Sina, nato pa razglašajo, da ta Božja Beseda prihaja od satana. Ti zagrešijo eno najgrozovitejših zmot bogokletja zoper Svetega Duha. Molite, molite, molite za tiste uboge duše. Ne bodite jezni nanje. Namesto tega morate rotiti Usmiljenja za njihove duše.

Da bi zaščitili to Misijo pred satanovo hudobijo, vas prosim, da pričnete moliti to močno Molitev, da se odpoveste satanu. Kadar molite to Križarsko Molitev vsaj dvakrat tedensko, boste pomagali zaščititi to Misijo Odrešenja in privesti več duš v Božje Kraljestvo.

Križarska Molitev (132) Odpovejte se satanu, da bi zaščitili to Misijo

O Mati Odrešenja, pridi na pomoč tej Misiji. Pomagaj nam, Božji Preostali Vojski, da se odpovemo satanu. Rotimo te, da s svojo peto streš glavo zveri in odstraniš vse ovire v naši Misiji za reševanje duš. Amen.

Otroci, zapomniti si morate, da nikdar ni lahko, kadar mojemu Sinu pomagate nositi Njegov Križ. Njegovo trpljenje postane vaše, kadar izpoveste svojo zvestobo Njemu. S popolnim zaupanjem Vanj in z vztrajanjem na svoji poti, da Mu pomagate reševati duše, boste postali močnejši. Dani vam bodo pogum, moč in dostojanstvo, da boste premagali posmehovanje, bogokletje in skušnjave, ki bodo vaš vsakdanji delež do Dneva Drugega Prihoda mojega ljubljenega Sina, Jezusa Kristusa.

Pojdite v miru. Vse svoje zaupanje postavite v mojega Sina in vedno kličite k meni, vaši ljubljeni Materi Odrešenja, naj vam pridem na pomoč v vaši Misiji za spodbujanje odrešenje duš.

Vaša ljubljena Mati
Mati Odrešenja