1023. Kdo izmed vas bi bil dovolj močan, da bi sprejel Moj Kelih Trpljenja v vsem, kar prinaša s seboj

Nedelja, 19. januar 2014, ob 14:35

Moja draga ljubljena hčerka, kateri človek izmed vas, ki se razglaša za Mojega svetega vernika in ki se ponaša s tem dejstvom, bo vzel Moj Kelih?

Kdo izmed vas bi bil dovolj močan, da bi sprejel Moj Kelih Trpljenja v vsem, kar prinaša s seboj? Odgovor je, da zelo redki med vami. Pa vendar se čutite upravičene, kadar Me bičate preko Mojih izvoljenih duš, ki so voljno sprejele Moj Kelih.

Izvoljene duše, vizionarji, preroki in vidci sprejemajo Moj Kelih, ker Mi izročajo svojo svobodno voljo pod Mojimi pogoji – ne pod svojimi. Kadar sebe razglašate za vsevedne ter dobro podkovane v Moji Sveti Besedi in ne sprejemate trpljenja, ki ga prenašajo Moji ubogi preganjani preroki, potem Me ne poznate. Če Me ne poznate, potem Me ne morete resnično ljubiti. Če Me ne ljubite, potem ne širite Resnice. Namesto tega izbirate tiste dele, v Najsvetejših Evangelijih, ki vam ustrezajo, ter jih nato uporabite kot palico, s katero udrihate po Mojih prerokih in vseh tistih izvoljenih dušah, ki nosijo Moj prebridki Križ.

Kadar teptate druge duše in z njimi kruto ravnate v Mojem Imenu, vas je okužilo sovraštvo. Sovraštvo prihaja od satana. Ne prihaja od Mene. Ko boste prišli Predme v času Opozorila – Razsvetljenjem Vesti – vam bom pokazal, kako ste Me žalili. Vseeno pa boste mnogi, ki ste krivi sprevračanja Mojih Besed Ljubezni v besede sovraštva zoper Moje preroke, kljubovalno stali pred Menoj. Kajti tako zelo ste napolnjeni s samoljubjem in z napuhom, da vas bom celo Jaz, Jezus Kristus, težko pritegnil k Sebi.

Vaše sovraštvo do drugih vas ločuje od Mene.

Vaš Jezus