1024. Mati Odrešenja: Ta poslednja Medalja, ki vam jo prinašam po Božjem Usmiljenju, bo pritegnila na milijarde duš k Večnemu Življenju

Ponedeljek, 20. januar 2014, ob 12:09

Moj dragi otrok, Bog želi rešiti prav vsako osebo, iz prav vsake religije, kakor tudi tiste, ki zanikajo Njegov Obstoj in Njegovega Sina, Jezusa Kristusa. Zaradi tega morajo ljudje vseh starosti, vseh kultur in iz vseh verskih skupnosti prejeti Medaljo Odrešenja.

Vsaki osebi, ki ji bo dana Medalja, četudi ta ne more biti blagoslovljena, bo podarjen izjemen Dar. Kmalu zatem (po prejetju Medalje Odrešenja) bo Bog vanje vlil Milost, uvid v njihovo lastno nemoč ter zavedanje Božje Vsemogočne Ljubezni. On bo razsvetlil tudi najbolj trmaste duše in tiste s kamnitimi srci. Kmalu bodo iskali Resnico in potem bodo klicali k Bogu in Ga rotili, naj jim pomaga pomiriti njihova srca ter naj jih napolni s Svojim Velikim Usmiljenjem.

Ne zavrnite Daru Medalje Odrešenja, kajti ta poslednja Medalja, ki vam jo prinašam po Božjem Usmiljenju, bo pritegnila na milijarde duš k Večnemu Življenju. Ko mi je Moj Oče dal navodila, naj po Sv. Dominiku svetu razodenem Najsvetejši Rožni Venec, so ga mnogi zavračali. Danes ga še vedno, kajti prepričani so, da sem ga ustvarila jaz. Dan mi je bil zato, da bi lahko vsakdo, ki bi ga molil, sebe zaščitil pred hudobcem. Po moji priprošnji se dajejo posebne Milosti in zaščita proti vplivu hudobca.

Ne storite napake, da bi zavrnili to Medaljo, saj je za ves svet, z njo pa bodo povezani številni čudeži. Tisti, ki pa jo bodo odklonili ali ki bodo drugim poskušali preprečiti, da bi jo sprejeli, se bodo odrekli odrešenju – zlasti ateisti, ki najbolj potrebujejo Božje Posredovanje. Tiste ljudi, ki zavračajo Boga, morate vedno »prinašati« pred Prestol Mojega Očeta in rotiti Usmiljenja za njihove duše.

Prosim, zagotovite, da bo Medalja Odrešenja priskrbljena kolikor je možno čim več ljudem.

Vaša ljubljena Mati
Mati Odrešenja