1021. Ta nova in naglo vzpostavljena hierarhija bo zavzela Mojo Cerkev

Četrtek, 16. januar 2014, ob 19:41

Moja draga ljubljena hčerka, Resnica razdvaja. Vedno je razdvajala. Kadar nekdo pravi, da pozna resnico, jo bo drugi zanikal. Toda kadar Resnica prihaja od Božje Besede, bo povzročila največji razkol. Mnogi se bojijo Resnice, ker ni vedno prijetna, a vendar bi brez Resnice živeli v zanikanju. Kadar živite v zanikanju Božje Besede, nikoli ne boste našli resničnega miru v svojih srcih.

Ko poznate Resnico, ki je vsebovana v Knjigi Mojega Očeta, tedaj poznate Gospodovo Pot, in po tej poti morate hoditi vse do svojega poslednjega diha. Ne odstopajte od tega. Če pa se v Mojo Besedo posega, se jo na novo napiše in se jo uniči, zagotovo nikoli ne bi pristali na to. To je dobro. Toda, če vam znotraj Mojih cerkva predložijo nove nauke, ki se razlikujejo od Moje Svete Besede, kaj boste storili takrat?

Ali boste sprejeli laž namesto Resnice? Ali boste sprejeli nauk, ki bo nesvet v Mojih Očeh?

Odgovor mora biti: ne. Nikdar ne smete zanikati Moje Besede – zaradi nikogar. Nihče, četudi je oblečen v elitna platnena oblačila, znotraj hierarhije Moje Cerkve, čeprav je berač, kralj ali princ – kdorkoli, ki zahteva, da sprejmete nov nauk, ki se nanaša na Mojo Besedo, ne prihaja od Mene.

Mojo Cerkev neopazno rušijo od znotraj in jo razstavljajo delček za delčkom. Medtem ko se hierarhija podira in so zvesti služabniki zavrženi – in se potem štejejo, da niso več koristni – bo utrta pot, da razglasijo nauke, ki prihajajo iz pekla.

Gorje duhovnikom, škofom in kardinalom, ki si upajo braniti Božjo Besedo, kajti ti bodo najbolj trpeli. Medtem ko bodo nekateri ekskomunicirani in obtoženi krivoverstva – čeprav se bodo zgolj zavzemali za Resnično Božjo Besedo – pa bodo drugi preslabotni. Mnogi ubogi sveti služabniki bodo klonili pod pritiskom, naj se odpovedo Božjim Postavam. Če ne bodo privolili in sprejeli lažni nauk, bodo vrženi volkovom. Tisti, katerih vera je že oslabljena in ki ljubijo posvetne stvari in imajo v svojih dušah silovito ambicijo do le-teh, bodo prvi v vrsti, da bi prisegli zvestobo novi »zaobljubi«.

Ta nova in naglo vzpostavljena hierarhija bo zavzela Mojo Cerkev. V Božjem Imenu bodo razglašali zmote in za sabo potegnili številne nedolžne duše verujočih. Kongregacijam bo nevede ponujena strupena čaša, v kateri ne bo nič – samo kruh. Sveta Evharistija ne bo več napolnjevala njihovih duš. Kmalu jih bodo hranili s pridigami, ki bodo zasmehovale Božjo Besedo, ko bodo človekove pravice razglasili za najpomembnejši nauk. Nato pa bodo razglasili največjo herezijo: da bo človeku dano Večno Življenje ne glede na to, ali se kesa svojih grehov ali ne. Tako bodo uničili na milijone duš.

Medtem ko Mojo Cerkev še naprej trgajo narazen od znotraj navzven, pa bodo Moji zvesti duhovniki in zvesti verni ponovno zgradili Mojo Cerkev, opeko za opeko. Vidite, Moja Cerkev nikdar ne more umreti, ker Jaz tega ne bom dopustil.

Nobeden od duhovnikov, škofov in kardinalov, ki bodo vrženi s svojih položajev in ki ostanejo zvesti Meni, ne bodo nikoli zapustili pravičnih ali tistih Mojih vernih, ki so bili blagoslovljeni z Darom Modrosti. Medtem ko bo lažno znanje napolnjevalo srca slabotnih služabnikov v Moji Cerkvi, pa bo Dar Svetega Duha ne le Razsvetljeval duše Moje Preostale Vojske, ampak bo zagotavljal Luč, ki bo vodila do Mojih vrat vse tiste, katerih imena so v Knjigi Življenja.

Nikdar poprej niso bili Moji učenci preizkušani na način, kot bodo v prihodnosti. Dana jim bo Božja Pomoč, ki jim bo omogočala, da bo Božja Luč sijala v svetu, ki bo počasi in boleče tonil v temo, katero bo povzročil prihod sovražnika, antikrista.

Vaš Jezus