1017. Ljudje, ki živijo v današnjem svetu, niso nič drugačni od tistih, ki so živeli pred več tisoč leti

Sobota, 11. januar 2014, ob 10:48

Moja draga ljubljena hčerka, želim, da svet spozna, kako zelo ljubim človeka, kajti Jaz ljubim tudi najbolj nizke, najbolj mučene in najbolj nevredne. Kdor koli misli, da Jaz dajem kateremu koli človeku prednost pred drugim, Me ne pozna. Določenim dušam izkazujem naklonjenost, posebno izvoljenim dušam, toda Jaz jih ne ljubim nič bolj in nič manj kot ljubim duše prizadetih.

Na vsako dušo gledam z Ljubeznijo v Svojem Srcu. Oklepam se vsakogar izmed vas, zakaj izhajate od Mene – od Mojega Očeta. Čeprav Me vaše slabosti utegnejo žaliti in Sem morda jezen zaradi vaših hudobnih naklepov ter poželenj, pa Moja Ljubezen do vas nikoli ne umre. Bog ljubi vse grešnike – ne glede na to, kaj so zagrešili. Bog ima vrhovno Oblast nad usodo vsake duše, in ta Oblast je Njegova.

Edino Jaz imam Oblast, da Sodim. Niti enemu samemu izmed vas ni bila dana ta pravica. Kadar kdo o kom sodi, da je kriv greha, ga sme kaznovati le s pokoro, ne smrtjo. Noben človek, sodnik, politični voditelj ali pripadnik Moje Cerkve na Zemlji nikdar ne more človeka obsoditi na smrt zaradi njegovih grehov – najsi so še tako hudi. Noben človek ne more drugega obsoditi na pekel, kajti kadar neko dušo razglasi za prekleto, potem bo namesto nje on tisti, ki bo preklet, ne glede na to, koliko svetih dejanj je izvršil v Mojem Imenu.

Tako veliko časa zapravljate v obsojanju drug drugega, namesto da bi sprejeli Dar, ki vam je bil dan – Dar medsebojne ljubezni. Ljubite Dar, ki vam je vsem bil podarjen od Boga in ki je vaš, da ga razdajate na kateri koli način želite – če je le v skladu z Voljo Mojega Očeta. Vendar pa vas je toliko, ki ljubite Mene, Jezusa Kristusa, prepričanih, da Jaz odobravam kakršno koli dejanje, ki podžiga medsebojno sovraštvo. Namesto tega morate vedeti, da želim le to, da ljubite drug drugega in ostanete neomajno zvesti Božji Besedi, ki je vsebovana tako v Stari kot Novi Zavezi.

Beseda je večna – nikdar se ne spreminja. Ljudje, ki živijo v današnjem svetu, niso nič drugačni od tistih, ki so živeli pred več tisoč leti. Morda imate več znanja in več informacij, vendar niste nič večji od katere koli generacije, ki je prišla pred vami. Človek je umrljiv. Nič se ne bo spremenilo v tem oziru, dokler vam Jaz ne prinesem Večnega Življenja.

Ustavite se in pomislite. Moja Navodila so še vedno ista, kot so bila človeštvu izročena med Mojim Časom na Zemlji. Edina razlika v tem času je ta, da zaradi napredka v znanosti mnogi ljudje mislijo, da so večji od Boga. Številni so tako prepričani v svojo nesmrtnost, da so se odločili, da ne bodo verjeli, da jih je ustvaril Bog. Mnogi mislijo, da imajo moč ponovno napisati Božje Zakone.

Mnogi so se odločili postaviti nov babilonski stolp, in ko bodo to storili, se bo zrušil od le enega zamaha Roke Mojega Očeta. Potem bo človek spoznal, da življenje lahko obstaja samo z Bogom in za Boga, v skladu z Božjo Voljo. Brez Boga ni življenja.

Vaš Jezus