889. Ta ogenj bo prav tako vržen na sovražnike Zemlje in tiste, ki preganjajo ti Dve Priči

Sobota, 24. avgust 2013

Moja draga ljubljena hčerka, ti in vsi tisti, ki ste bili blagoslovljeni z Resnico, morate vedeti, da satanov bes zoper to Poslanstvo narašča. Njegovo predrzno vmešavanje je privedlo do tega, da se je zdaj tretjič fizično manifestiral pred teboj. Ječi od bolečine, vendar ne more vzdržati Moje Luči, ki je navzoča v tebi. Z molitvijo Svetega Rožnega Venca si moraš pridobiti moč, ki jo potrebuješ, da bi preprečila njegove napade. O, ko bi duše lahko videle, kaj dovoljujem, da prestajaš zavoljo tega Poslanstva, bi od pretresenosti omedlele.

Tisti, ki Me sramotijo med Mojo pripravo, da bi rešil duše, bodo zavrženi, ko se bo ta bitka zaostrila, preden se bo antikrist predstavil svetu. Kadar postanete pokorni in ne dvomite o ničemer, kar Jaz zahtevam od vas, vas lahko rešim več in vas iztrgam iz primeža prevare, ki vam jo bo v vaše misli vsadil hudobec.

Mar Mi ne zaupate, da vas zaščitim? Mar ne veste, da tedaj, ko sprejmete Milosti, ki jih dajem, da bi vam pomagal prenesti bolečino zavrnitve, te postanejo brezpredmetne, če duša, ki jih sprejme, goji zadržke ali dvome? Ne morem vas napolniti z močjo, s pogumom in z Darom Svetega Duha, če se pritajite in skrijete. Biti morate odprti za Moj Klic, Mojo Ljubezen, Moje Darove.

Pečati, ki jih vsebuje Knjiga Razodetja, so se že odprli. Zdaj, ko so se odprli, se bo ogenj boril z ognjem. Ko bo izbruhnil ogenj sovraštva, medtem ko se bo zver pripravljala, bo Moj Oče na Zemljo izlil ogenj.Ta vojna ne bo zgolj duhovna. Zemlja se bo zamajala, se razklala in ogenj jo bo ožgal, ko bo Moj Oče nalagal kazni, tako da bo lahko zakasnil dejanja zlobne skupine.

Tisti, ki slepo sledijo lažem, ki jih svetu vsiljuje hudobec, se morajo bati Moči Mojega Očeta. On se bo maščeval za vsako zlo dejanje, ki ga izvrši kdor koli med vami – vede ali nevede – ko se klanjate sovražniku Boga. Oblast, dana Mojima Dvema Pričama – Krščanski Cerkvi in Hiši Izraelovi – bo pomenila to, da bo ogenj bruhal iz njunih ust, ko bosta širili Plamene Svetega Duha. Ta ogenj bo prav tako vržen na sovražnike Zemlje in tiste, ki preganjajo ti Dve Priči. Ne podcenjujte bitke za duše, kajti ta bo strašna za tiste, ki zanikajo Božjo Besedo. Tisti pa, ki jo branijo, bodo zaščiteni, tako da bo lahko njihovo oznanjevanje Resnice podarjeno tistim, ki se ne zavedajo, kaj je doletelo človeštvo.

Zaradi tega morate sprejeti Moje Milosti, da vam dajo moč, ki jo potrebujete za bojevanje v Moji Vojski, tako da bom lahko hudobiji napravil konec.

Vaš Jezus