890. Bog Oče: Bojte se, tisti, ki se zoperstavljate in preklinjate Mojega Sina

Nedelja, 25. avgust 2013

Moja najdražja hčerka, svetu bom naklonil veliki Dar zaradi te, Moje Najsvetejše Misije. Brez oklevanja bom rešil 200 milijonov duš, ne glede na to, kako zelo Me žalijo, in to bom storil prihodnji teden zaradi trpljenja, povezanega s to Misijo.

Moje Dejanje Posredovanja je zaradi tvoje prošnje, Moja hčerka, in v nadaljevanju te Misije bom še naprej delil velike Darove. Tisti, ki Me ljubijo, bodo potrpežljivo prenesli preganjanje, s katerim se soočajo, in bodo še naprej vztrajali, kajti to je Moja Želja.

Tisti, ki preganjajo tebe, Mojega otročiča, ker še naprej oznanjaš Sveto Besedo Mojega Sina, morajo vedeti tole. Če demonizirate Mojega Sina, vas bom Jaz kaznoval. Če demonizirate Njegovo Najsvetejšo Besedo in nato rečete, da ste Božji otroci, vas bom vrgel v pustinjo. Nič ne bo preprečilo Moji prerokinji, da izpolni to Poslanstvo. Nič. Poskušajte, kolikor hočete, ne bo vam uspelo, zakaj borili se boste v vojni, v kateri nikoli ne boste zmagali. Moje Vsemogočne Oblasti se ni mogoče dotakniti, vanjo posegati ali jo izpodbijati. Oporekajte Mojemu Božjemu Posredovanju, da rešim svet, pa boste občutili Moj Srd. Uničeni boste. Bojte se, tisti, ki se zoperstavljate in preklinjate Mojega Sina. Vaš napuh in vaša nepokorščina bosta vaš propad. Po starodavnih prerokih sem svaril pred posledicami preslišanja Mojega Glasu.

Zdaj grem naprej, da dokončam začetek poslednjega napada na človeštvo. Dovolil sem, da se odvije poslednja bitka. Hudobcu sem dal poslednjo priložnost, da okuži tiste, ki jih vleče k njemu. To počnem zato, da bodo duše po Usmiljenju Mojega Sina kljubovale zveri. To bodo storile zaradi svoje zvestobe Mojemu Sinu. Tistim, ki ne poznajo Mene ali Mojega Sina, bodo dane velike Milosti, tako da bodo sprejeli odrešenje. Vse odrešenje se zgodi po Moči Mojega Usmiljenja. Samo trmasta zakrknjena srca bodo ostala zvesta zveri. Vse ostale bom pritegnil k Sebi. Zagotovil bom, da bodo vsaki duši dane vse možnosti, da se bodo lahko odkupile, pred Mojim Sinom, pred poslednjim dnem.

Ta Poslednja Misija je bilo ustvarjena v Nebesih od začetka. Vsi angeli in svetniki složno sodelujejo, da privedejo vse Moje otroke nazaj k Meni, njihovemu ljubljenemu Očetu. Zdaj poteka poslednje potovanje. Vsi, ki hodite skupaj z Mojim Sinom, Mu v tem času ostanite blizu. Ne boste mogli vzdržati te mučne poti, če ne boste poslušali, kaj vam On govori. Ne premislite si zaradi tistih, ki bodo delali noč in dan, da bi vas prisilili, da obrnete hrbet. Če boste dovolili, da se to zgodi, se boste zelo težko zopet zbrali.

Nič niste brez Mojega Sina. Nič niste brez Mene. Nikoli ne boste našli Resnice, dokler vsega ne prepustite in ji sledite.

Poskusite preprečiti, da bi Jaz, vaš Stvarnik, svetu dal Resnico, in vas bom pokončal, za vaš jok pa ne bo tolažbe. Napuhnjene in ošabne, ki so prepričani, da vedo več kot Jaz, bom vrgel v divjino. Ne bo vam uspelo, kadar kljubujete Moji Besedi in zanikate Mojo Navzočnost, ko vas poskušam rešiti.

Nehvaležni človek, le malo časa ti je še ostalo. Če poslušaš Mene, lahko prideš k Meni, a to lahko storiš le tedaj, ko se priplaziš z obrazom na tleh in v ponižnosti padeš pred Mojega Sina. Moja Misija je dosegla zelo nevarno fazo, saj bodo tisti, ki so Moji sovražniki, storili vse, da Jo raztrgajo. Morda se bo zdelo, da se je to zgodilo, toda vedite, da imajo ti Moji sovražniki zelo malo časa, in kmalu, ko bo Moja Potrpežljivost pošla, jih ne bo več, zakaj nikoli ne bodo videli Mojega Obličja.


Vaš Oče
Bog Najvišji