Sveti Duh me je danes vodil do tega kritično pomembnega Sporočila.

Sveti Duh me je danes ob 3.00 zjutraj po molitvi v Getsemani Uri, ko sem tolažil Jezusa, vodil do tega kritično pomembnega Sporočila od Jezusa! Velikokrat me je že Sveti Duh vodil do tega Sporočila v zadnjih nekaj mesecih. PROSIM, pripravite se vsi, kajti vse kar naš ljubljeni Jezus govori v tem Sporočilu se bo ZELO KMALU uresničilo:
 
VEČNI OČE BO NOVEMU SVETOVNEMU REDU PREPREČIL POSLEDNJE PREGANJANJE NJEGOVIH OTROK
 
Petek, 8. julij 2011 ob 15:30
 
Moja draga, ljubljena hčerka zavedam se, da to Delo terja svoj davek in da moraš počivati še en teden, toda prisluhni, kaj ti imam za povedati.
 
Povej Mojim otrokom naj se zbudijo in pogledajo nemir v svetu, v katerem je mnogo finančnih kriz. Povej jim, da čeprav je bil človeški pohlep delno odgovoren za to da so jih zajeli dolgovi, je to bančno krizo (leta 2008) namerno načrtoval En Svetovni Red.
 
Mnogi, ki bodo brali ta Sporočila se bodo posmehovali in dvomili v to dejstvo, vendar pa morajo prav tako vedeti, da če se ne bodo uprli in branili svoje pravice, bodo prisiljeni sprejeti žig zveri za dostop do denarja.
 
Nova Svetovna Valuta bo predstavljena nevernemu svetu
 
Nova Svetovna Denarna Valuta, ki bo predstavljena neverujoči družbi je zasnovana tako, da vas bo nadzorovala. Ko se bo to zgodilo, vam bodo poskusili odvzeti hrano. Če Moji otroci ne sprejmejo to dejstvo, bodo nemočni, ko bodo pod nadzorom Novega Svetovnega Reda, ki ga vodijo prostozidarske sile. Moji otroci, zdaj se pripravite. Četudi bo Opozorilo spreobrnilo na milijone ljudi, tudi tiste, ki so zvesti Novemu Svetovnemu Redu, pa to ne bo dovolj, da bi zaustavili te zlobne satanove sužnje in antikrista. Če ne boste imeli nadzor nad vašim denarjem, boste težko branili svoje pravice do lastnine, hrane in zdravja – tri stvari nad katerimi bodo imeli nadzor, če ne boste zdaj začeli glasno protestirati. Zaustavite svoje voditelje in njihove načrte! Ne dovolite, da vas ustrahujejo! Če vas bo dovolj, ki boste spoznali ta zlobni, pošastni načrt, potem lahko opozorite še druge.
 
Načrtujte zalogo hrane
 
Načrtujte svojo zalogo hrane. Gojite in kupite semena, ki vas bodo ohranila pri življenju. Kupite srebrne ali zlate kovance, tako da boste lahko kupili vse potrebno. Kar je najpomembnejše pa je, da si priskrbite prostore, kjer se boste kot skupina zbirali in darovali Svete Maše, kajti sčasoma bodo vaše cerkve požgane do tal.
 
Satanovi služabniki so kot mravlje: na tisoče jih je in še naprej se množijo
 
Nikoli ne sprejmite žiga, čip zveri! Molite, molite, da bodo vašemu domu dani posebni blagoslovi, ki vas bodo varovali pred vojsko, ki vas bo poskušala izriniti iz vašega doma. Satanovi služabniki so kot mravlje. Na tisoče jih je in še naprej se množijo, iz ure v uro. Moji otroci, molite in se borite proti temu nizu grozodejstev, ki jih načrtuje Nov Svetovni Red, saj se jim cedijo sline zaradi nadzora nad svetom. Načrtujte, da boste imeli blagoslovljene sveče v vaših domovih. Naredite si zalogo sveč, ker vas bo njihova luč varovala.
 
Če ne želite postati sužnji temu ostudnemu nauku, morate zdaj začeti načrtovati.
 
Kupite plinske peči, odeje, posušeno in konzervirano hrano, tablete za čiščenje vode in sveče, skupaj z verskimi podobami, ki bodo varovale vas in vaše družine v času Velike Kazni, ki se bo zgodila po Opozorilu.
 
Molitev že blaži vpliv Velike Kazni, toda vi, Moji otroci, morate biti na preži vsak trenutek. Če se boste pazljivo pripravili, boste lahko preživeli veliko bombardiranje, ki je načrtovano in bo hujše od tistega kar se je zgodilo Judom pod vladavino satanovega učenca – Hitlerja.
 
Umirjeno prisluhnite temu opozorilu. Če se boste vnaprej pripravili, si boste prihranili jezo zaradi nepravičnega ravnanja, ki ga načrtuje Nov Svetovni Red. Poslušajte Me tisti, ki ste del Novega Svetovnega Reda: spreobrnite se! Sprejmite Opozorilo in to kar vam ponuja: priložnost, da obrnete hrbet satanu in peklenskemu ognju.
 
Nasvet za služabnike Cerkve
 
Moji posvečeni služabniki, povedati vam moram sledeče: uprite svoj pogled Vame in molite k Svetemu Duhu, ki vas bo ohranjal budne, tako da boste lahko prepoznali lažnega preroka takoj, ko se bo prikazal v vaši sredi. Potem se zberite v skupine in zagotovite, da bodo Moji otroci lahko prejemali Najsvetejšo Evharistijo v času preganjanja.
 
Roka Mojega Očeta je pripravljena, da pade z veliko silo na zlobne, arogantne voditelje bank, na Zahodne in Vzhodne sile, ki na skrivaj načrtujejo nadzor nad vsemi vami. Moj Večni Oče bo uničil vse sledi na njihovi poti in preprečil poslednje preganjanje, ki ga načrtujejo proti Njegovim otrokom. Tega ne bo prenašal. Otroci, ne pozabite, da vas Bog, Večni Oče želi vse zaščititi. Njegova potrpežljivost se je končno iztekla.
 
Sprejel bo vse, ki Ga bodo prosili odpuščanja, vse do zadnjega trenutka. Kljub temu pa mora zaustaviti te zlobne režime in grozo, ki ga ti režimi povzročajo Njegovemu Stvarstvu.
 
To dela iz ljubezni do Svojih otrok. Tisti, ki pravite, da se Bog Oče ne more jeziti, saj On ljubi vse, vedite tole: da, On je jezen in Njegova Jeza je upravičena zaradi zlobnih krivic, ki se izvršujejo proti Njegovi dragoceni družini. On bo še enkrat združil vse Svoje otroke, da bodo končno živeli v miru vso večnost.
 
Otroci, ne pozabite opazovati znamenj povsod okrog vas: številne vojne, pomanjkanje denarja, hrane in zdravstvene oskrbe. Vedite, da je vse to delo Satana. To ni delo Boga, Večnega Očeta. On ne bo več prenašal takšnega obnašanja. Bodite hvaležni, ker bo ukrepal, kajti če ne bi, bi bilo Njegovo Stvarstvo uničeno. On ne bo dovolil, da se to zgodi.
 
Vaš ljubljeni Jezus
Odrešenik človeštva, Rešitelj sveta