886. Svet moram opozoriti na veliko število lažnih prerokov, ki v tem času skušajo preglasiti Moj Glas

Četrtek, 22. avgust 2013

Moja draga ljubljena hčerka, svet moram opozoriti na veliko število lažnih prerokov, ki v tem času skušajo preglasiti Moj Glas.

Poslal sem veliko prerokov, vse z različnimi poslanstvi, da bi pripravili Božje otroke. Ta Sporočila, ki zadevajo poslednje čase, pa so edina pristna Sporočila te vrste, prav v tem času, zakaj Jaz nikoli ne bi begal Božjih otrok.

Teh Sporočil se nikoli ne sme primerjati z drugimi, ki se prav zdaj vsepovsod širijo, da bi oporekala Moji Sveti Besedi. Obstaja lahko samo ena Knjiga Resnice – samo Jaz, Jezus Kristus, Jagnje Božje, lahko razkrijem njeno vsebino. Tiste, ki Mi verjamete, je mogoče tako zlahka preslepiti. Vedeti morate, da je pri sporočilih, ki so v protislovju s Temi in kjer se zatrjuje, da prihajajo od Boga, slednje nemogoče.

Ali Mi zaupate samo malo? Ali pa Me sprejemate tako, kot si Jaz želim od vas, s celotnim in z odprtim srcem? Na vas se obračam z ljubeznijo in s skrbjo. Ne poskušam nagovarjati vaše inteligence. Kličem vas po vašem srcu in k Sebi pritegujem vašo dušo. Kadar občutite Mojo Navzočnost v teh Sporočilih, ni nobene potrebe, da bi iskali podporo ali odobritev od kogar koli.

Jaz Sem, kakršen Sem. Pred vami stojim, kot je bilo mišljeno, zdaj. Moj Oče Mi nikoli ne bi dovolil, da razodenem vsebino Knjige Razodetja komur koli drugemu kot sedmemu glasniku, zakaj ta dan je prišel.

Mnogi resnični vidci so v preteklosti svetu izročali Božjo Besedo in zaradi tega strašno trpeli. Številni od Mene še vedno prejemajo tolažbo in Jaz bom še naprej govoril z njimi, kajti potrebujem njihovo trpljenje in molitve. Oni so Moje izbrane duše in vsaka izmed njih mora igrati svojo vlogo pri reševanju drugih duš.

To Poslanstvo je poslednje. Naročam vam, da upoštevate Mojo Besedo zdaj, v sedanjem času. Samo Moja Beseda, ki se vam daje po teh Sporočilih, vas bo vodila skozi preganjanje. Z njimi vam prinašam velike Milosti. Nikoli Me ne smete žaliti s tem, da jih onesnažite, kadar izzivate Mojo Besedo, kadar primerjate Moja Sporočila z izmišljotinami, ki jih proizvajajo lažni preroki.

Nikogar ne potrebujete, da bi vas vodil k Mojemu Velikemu Usmiljenju. Zdaj se morate osredotočiti samo na ta Sporočila in ostati zvesti Mojim Naukom iz davnine, ker so vaša rešitev.

Vaš Jezus