2. Prvo sporočilo prejeto od Našega Odrešenika Jezusa Kristusa

Prejeto v Torek, 9. Novembra, 2010 ob 3.00 zjutraj

Glej, čas je prišel za tebe, da poveš svetu, da bo Pravičnost doletela vse tiste, ki me zavračajo. Moje usmiljenje ne pozna meja za vse tiste, ki sledijo resnici mojega trpljenja na križu.

Radost tistim, mojim izvoljenim, ki zavračajo skušnjave s katerimi se srečujejo vsak dan. Ostali, ki so obrnili svoj hrbet mojim naukom, so slepi obljubam, ki sem jih dal, ko sem umrl za njihove grehe na križu.

Sem v globokih bolečinah, počutim se osamljenega z zapuščenostjo, ki jo trpim zaradi Mojih ljubljenih grešnikov, za katere sem dal moje zemeljsko življenje.

Zemlja je v tem trenutku, v temi. Oni, Moji izvoljeni, močno trpijo z Mano, ker so priča grešnikov po vsem svetu, ki niso samo obrnili svoja hrbta Bogu, Mojemu Večnemu Očetu, ampak tudi Meni, ki sem utrpel veliko žrtvovanje z namenom jih rešiti večnega pogubljenja.

Nesrečen Sem in jočem grenke solze razočaranja in žalosti na način zaradi katerega sem bil že drugič zavrnjen. Pozivam vse Moje izvoljene, da se zberejo skupaj v tem času žalosti na svetu. Zapustiti morajo vse svoje nerazlike, ter moliti in se združiti z Menoj z namenom pomagati vsem tistim dušam, katere so bile ukradene s strani Hudobca.

Še vedno je čas za grešnike, da se pokesajo. Ni enostavnejšega načina. Mora biti iz srca. Verniki, ne bojte se skupaj dvigniti vaše glasove, da oznanite ljubezen, ki jo imam do vseh.

Kristjani, Muslimani, Hindujci, Judi in za vse tiste vere, zavedene s strani zmotljivega človeškega uma – Pozivam vas vse, še zadnjič, da odprete oči resnični Božji besedi. Bog, ki vam je poslal besedo po prerokih. Resnica je bila napisana in dokumentirana v Sveti Besedi v Svetih Spisih, katere noben človek ne mora spremeniti ali poskusiti oviti s svojo interpretacijo. Obstaja samo en Bog. Zato, odložite svoja orožja, odprite oči in Mi sledite v Večno življenje.

Ljubim vas vse, tako zelo, da sem dal svoje življenje za vas. Ali ste pozabili to? Skozi moje Božje Usmiljenje vas rotim, da se obrnite k Meni, še zadnjič. Skozi Moje Usmiljenje prihajam na Zemljo in vam poskušam pomagati, da se zazrete v vaša srca in poiščete resnico. Ne dovolite da vas Zavajevalec uniči. Iščite resnico. Ljubezen – čista ljubezen – je pot v Kraljestvo mojega Očeta.

Prosim, zapomnite si Moje Božje Usmiljenje. Ljubim vsakega izmed vas. Molite zdaj za odpuščanje. Iztegnite roke in mi pustite, da vas vodim v Kraljestvo Mojega Očeta. Vračam se na Zemljo, kot je bilo napovedano. Ta čas se približuje tako hitro, da mnogi ne bodo pripravljeni. Toliko jih bo šokiranih in presenečenih, da ne bodo verjeli, da se to dogaja. Ni več veliko časa za moje preroke, da pomagajo pripraviti človeštvo za ta velik dogodek.

Verniki, vse vas kličem da upoštevate Moje opozorilo. Razširite resnico. Pozivajte ljudi, naj zaprosijo za Moje Usmiljenje. Prizadeval si bom, da rešim vsako dušo, ki se spokori, vse do zadnjega njenega diha.

Ne morem, in ne bom ogrozil svobodno voljo posameznika. Prosim vas, da poslušate in pazite na Moje besede. Vse vas ljubim. Prosim vas, da molite za spreobrnjenje pred Poslednjimi Časi, ki so skoraj pred vrati. Nimam želje prestrašiti moje Izvoljene, ampak prosim vas zdaj vse, da rešite duše. Vse morate spomniti na nujnost, da odstranijo vsakršne želje in misli o posvetnih rečeh. Namesto tega, iščite vrline preproste ponižnosti, brez ega in malikovanja.

Običajni, preprosti ljudje bodo morali prevzeti vodilno vlogo pri širjenju resnice o Mojem Drugem Prihodu.

Zaradi hitro razvijajoče duhovne teme, ki jo širi ateizem in val Sataničnega češčenja v žalostnem in nehvaležnem svetu danes, so preproste duše, pravi verniki, tisti, ki bodo morali prevzeti to nalogo.

Molite zdaj za odrešenje človeštva, medtem ko se svet približuje Veliki Stiski, ki je bila napovedana v Svetem Pismu. Odvisno bo od človeške svobodne volje, ali bo pripravljeno iskati odrešitev za svoje grehe. Nikoli se ne smejo bati. Moja Ljubezen je vedno Usmiljena.

Vaš Odrešenik
Jezus Kristus

1 thought on “2. Prvo sporočilo prejeto od Našega Odrešenika Jezusa Kristusa

Dodaj odgovor