1. Prvo sporočilo od Device Marije

Prejeto v Ponedeljek, 8 Novembra 2010 ob 15.30 popoldne po molitvi Rožnega Venca, ki ga je izmolila doma.

(Napoved prerokb za prihodnost, ki jih bo prejela privatna vizionarka, katera ni vedela, kaj naj pričakuje na tej točki.)

Moj otrok, imaš odgovorno delo in ne smeš dovoliti, da te kdorkoli ustavi. Resnica mora iti ven. Izbrana si bila za to delo. Moj otrok, ostani močna. Obrni se k Bogu, zgoraj, za vodstvo, da boš lahko opravljala moje delo.

Vsi svetniki delajo s tabo. »Figure« (poglej konec sporočila), ki si jih videla, so vse tam, da ti pomagajo širiti moja neskončna sporočila za vse na svetu. Vodena si. Ne bo ti lahko, ampak rada vztrajaš. Vse kar se dogaja je bilo napovedano. Ti si instrument komuniciranja Božjih besed vsem Njegovim otrokom.

Nikoli ne pozabi, Bog ljubi vse svoje otroke, vključno tiste grešnike, ki so Ga užalili. Prosi za milost za vsakega izmed vas. Sveta Družina se bo zopet združila.

(Pavza… na tej točki sem bila presenečena, zato sem vprašala Našo Gospo » Sem prav zapisala tale del?« Nežno se je nasmejala in nadaljevala…)

Vzdigni svoje pero, tako je prav in razširi resnico preden bo prepozno.

Ta sporočila so Božjega izvora in morajo biti spoštovana. Zaupam ti, da se prepričaš, da bodo dostavljena učinkovito neverujočemu svetu. Najpomembnejše je, da ostaneš močna za mojega ljubljenega Sina. Vem, da trpiš za Njega, z Njim in po Njem. Razveseli se, kajti to je dobro. Blagoslovljena si, moj otrok, ker si bila izbrana za to delo. Ostani močna.

Moli za vodstvo, vsak dan. S časom boš postala močnejša. Ne boj se, s teboj in s tvojo družino sem vsak dan. Napolnjena si s Svetim Duhom, tako da lahko razkriješ resnico o načrtu mojega Očeta na Zemlji.

Moj otrok, postavi svoje dvome na stran. To Božje sporočilo ni privid. Svetopisemske prerokbe se bodo razpletle.

Moli za vse Božje otroke. Moj dragi, Ljubljeni Sin,vsak dan, zelo trpi. Mučen je s strani grehov človeštva. Njegovo trpljenje je doseglo najvišjo raven, odkar je umrl na Križu.

Imaš moč in duha, z Božjim Blagoslovom, vse potrebno za opravljanje svojega poslanstva. Tvoje očiščenje je končano. Pripravljena si na boj, ki te čaka.

Pojdi zdaj, moj otrok. Obleci svoj oklep. Bodi pokončna , z visoko dvignjeno glavo in pomagaj v boju proti Hudobcu. Če se boš od časa do časa počutila izolirano, ne obupaj. Imaš Vse Angele in Svetnike – vključno s Sv. Papežem Janezom Pavlom, Favstino Kovalsko in Sv. Jožefom, ki te vodijo v vsakem trenutku tvoje poti.

Hvala ti, moj otrok, za vero, ki si jo pokazala. Borka si in zelo ljubljena s strani Boga, Očeta in mojega ljubljenega Sina. Ti si eno z Jezusom in tvoja roka je vodena s strani Svetega Duha.

Pojdi zdaj, moj otrok, delaj, uporabi vsa orodja, ki so ti na voljo v tem najpomembnejšem času v zgodovini človeštva.

Bog te Blagoslovi, moj otrok.

Tvoja Ljubeča Mati v Kristusu
Marija Kraljica Zemlje.

*figure označujejo slike različnih svetnikov, ki so se prikazale vizionarki med privatnem prikazovanjem, ampak ona ni vedela kdo so, za razliko tistih opredeljenih zgoraj (Papež Janez Pavel 2, Favstina, Jožef). 2 figuri sta bili neznani.

Dodaj odgovor