936. Ne poznate Me, ker Me ne prepoznate

Nedelja, 13. oktober 2013, ob 18:00

Moja draga ljubljena hčerka, kadar se nekateri med vami počutite zapuščeni in negotovi glede Moje Ljubezni do sveta, nikdar ne smete prenehati klicati k Meni, da bi vam pomagal. Občasno se vas bo loteval občutek brezupa, občutek strahu in občutek osamljenosti, ko se boste ravnali po Moji Sveti Besedi, ki je bila svetu dana s Svetim Evangelijem. Celo sedaj, ko se vam Moj Sveti Evangelij še vedno posreduje, se boste počutili zelo osamljene, ker le malo ljudi uresničuje to, kar sem jih Jaz učil po Svoji Sveti Besedi.

Če trdite, da ljubite svojega bližnjega in ga nato klevetate, Mi boste še vedno pripadali. Če rečete, da verujete v Deset Zapovedi, a jih prirejate, da bi ustrezale vašim načinom življenja, potem ste slepi za Resnico. Če sprejemate Zakramente, ki se vam dajejo po Meni, a jih prelamljate, žalite Mene. Če Mojo Sveto Besedo oznanjate drugim, nato pa sebe postavljate nad druge, tako da trdite, da ste v Božjih Očeh več vredni od njih, Me žalite. Kadar razglašate, da Božja Beseda v sodobnem svetu nič več ne šteje ter da jo je treba prilagoditi, da bo ugajala sekularnemu svetu, tedaj pljuvate v Božje Obličje. Kadar ste prepričani, da je vaše znanje o Meni višje od Moje Svete Besede, kakor vam jo Jaz zdaj dajem po teh Sporočilih, ter da slednja vsebujejo zmoto, potem ne poznate Resnice. Ne poznate Me, ker Me ne prepoznate.

Torej, celo tisti med vami, ki ste zadovoljni s svojim razumevanjem Moje Svete Besede in Me zdaj zavračate v tej Misiji – zapustili ste Me. Še posebej vi Morate klicati Mojo Pomoč, zakaj brez Mene niste nič.

Vaš Jezus