935. Ko bodo Nebesa in Zemlja postale eno, ne bo Vic

Sobota, 12. oktober 2013, ob 17:10

Moja draga ljubljena hčerka, Moj Prestol bo postavljen na prenovljeno Zemljo in kmalu bodo vsi živeli v miru ter harmoniji, skladno z Voljo Mojega Očeta.

Svet bo postal takšen, kakršen je bil v začetku, in nobene nesloge ne bo občutiti. Vsi Božji otroci, ki so izbrani, da se združijo z angeli in s svetniki, bodo živeli popolno življenje. Toda vedite tole. Tisti, ki ne sprejmejo resničnosti Novega Raja, ko jim bo dana vsaka možnost, da se odločijo, katero pot želijo izbrati, ne bodo dobili druge priložnosti. Ko bodo Nebesa in Zemlja postale eno, ne bo Vic. Edina pot, ki jo bodo ubrale duše, ki nočejo sprejeti Mojega Usmiljenja, ko jim bo svobodno izročeno, bo tista, ki vodi v pekel. Številni bodo tako trmasti, in to zato, ker se skoraj popolnoma zanašajo na intelektualno mišljenje, da si bodo nevede izbrali preživljanje večnosti v peklenskem ognju.

Tisti, ki ne verujejo v Boga ali ki ne sprejemajo Resnice, ne verujejo v obstoj satana. On, zavajalec, bo zameglil njihove misli z lažmi, da bi jih privabil v prostore mučenja. Ko bodo enkrat tam, jih bo zaradi svojega sovraštva do človeka prisilil, da bodo neprenehoma trpeli vso večnost. Takrat Jaz ne bom mogel pomagati tem dušam. Kako jočem z bridko žalostjo za dušami ošabnih, ignorantov in tistih z zakrknjenimi srci. Tako so polni napuha, da Me nikoli ne bodo videli, ker tega niso zmožni. Ni mogoče, da bi Me oseba videla ali bila napolnjena z Mojo Resnično Besedo, če je omadeževana z grehom napuha. Po drugi strani pa, tisti med vami, ki Me poznate, a Me sprejemate po svojih pogojih – vi se prav tako oddaljujete od Mene.

Zakaj pravite, da Me poznate, nato pa sprevračate tisto, kar sem vam rekel o hoji za Menoj? Kako lahko sebe imenujete kristjani in ste hkrati pripravljeni, da sprejmete lažno teologijo ter laži, ki ste jih izkrivili, da bi ustrezale vašim življenjskim slogom? Kdo ste vi, če ne hodite za Menoj in ne sprejemate celotne Resnice Mojih Naukov? Izdajalec ste. Izdajate Mene. Ko Me izdate enkrat, boste v skušnjavi, da to storite spet in spet, dokler končno, ne boste več kristjan v Mojih Očeh.

Obrniti se moram na vse tiste, ki verujete v Mojo Besedo, in vas vprašati, kdaj sem Jaz odobraval greh? Jaz odpuščam greh, toda nikoli ga ne odobravam. Če mislite, da Jaz odobravam greh, potem upravičujete greh. Trpeli boste zaradi zmotnosti vaših poti in nič boljši niste od tistih, ki so Me izdali, Me zasramovali, se Mi smejali ter Me križali.

Zapomnite si, Jaz sem vas učil Resnico. Nič, razen Resnice, vas ne bo pripravilo do tega, da bi sprejeli odrešenje, zdaj ko Jaz prihajam, da ga prinesem svetu v tej končni stopnji Moje Zaveze, da rešim človeštvo.

Nikoli ne pozabite, da Sem Jaz Resnica. Od Mene prihaja samo Resnica.

Vaš Jezus