867. Moje Prerokbe, ki razodevajo prihod antikrista, se bodo kmalu izpolnile

Nedelja, 4. avgust 2013

Moja draga ljubljena hči, Moje Prerokbe, ki razodevajo prihod antikrista, se bodo kmalu izpolnile.

Dan, da vsi pripravite svoje hiše in red svojih molitev, je nad vami, in vsi, ki Mi sledite, morate biti pripravljeni na žrtve, da Mi vsepovsod pomagate odpreti oči Božjih otrok glede te hudobije, ki bo svet obrnila na glavo.

Tako kot je vsak resnični prerok preziran in ga imajo za zgago, bodo tudi vas, Moji dragi verni, imeli za nadlogo, ko boste razodevali Resnico. Kamor koli se obrnete, pričakujte zasmehovanje, roganje in preziranje. Ljudje, ki vas obdajajo, vas bodo ustrahovali, kritizirali in grajali, in to celo tedaj, ko z njimi sploh ne boste govorili o Moji Besedi.

Po slabotnih dušah boste takoj pritegnili vsakega padlega angela in demona, ki v tem času vdira na Zemljo, da bi vas odvrnil od tega Dela.

Sprejmite to bridkost v Mojem Imenu, kajti kadar tako ravnate, Bogu izkazujete veliko slavo, in to je eden največjih darov, ki Mi jih lahko daste. Nato Jaz uporabim te vaše preizkušnje, da porazim satana, tako da prevzamem duše, ki jim je usojeno postati njegove.

Zelo redki razumejo Božanske Zakone Nebes in vlogo Križa v vaših življenjih. Nekoč bodo vsi Božji otroci razumeli, zakaj je treba prestati ta okrutna dejanja. Nadaljujte z nalogo razširjanja Resnice, ne menite se za sovraštvo, ki ga boste doživljali, in nikoli ne sprejmite vodstva tistih, ki Me tajijo.

Vaš pohod Novemu Raju naproti bo naporen. Toda že z zgolj majhno vojsko lahko izničite silovitost uničevanja, ki ga bo antikrist zadajal svetu. Vaša naloga je, da svarite druge glede nevarnosti sprejemanja satanovih zakonov kot nadomestila za Božje Zakone.

Samo na Povelje Svojega Očeta lahko vzamem s Seboj vse tiste, katerih imena so v Knjigi Življenja, ki pa bodo svojo zvestobo obljubili lažnemu preroku in bodo s pokorno privolitvijo nasedli privlačnemu obnašanju antikrista.

Vaš Jezus