868. Ko bodo spremenili zakrament Svetega Krsta, bodo odstranili vse krstne zaobljube o odpovedi satanu, ker bodo te navedbe razglasili za zastarele

Ponedeljek, 5. avgust 2013

Moja draga ljubljena hčerka, naj med preganjanjem, ki ga bodo morali prestajati Moji predragi sveti služabniki – tisti, ki Mi bodo ostali zvesti – nihče ne misli, da lahko Moja Cerkev kdaj koli umre. Kajti to je nemogoče. Moja Cerkev – Moje Mistično Telo – ima večno življenje.

Ko Moji sovražniki spreminjajo zakramente in uvajajo nove relikvije, nove križe in nove prakse – nato pa trdijo, da Moja Cerkev ostaja takšna, kot je vedno bila – lažejo. Moja Cerkev se nikoli ne more spremeniti.

Toliko argumentov si bodo izmislili v vsaki državi, da bi oskrunili zakrament Svetega Zakona. Oni, sovražniki Boga, hočejo, da bi kristjani pristali na poročanje istospolnih parov, česar pa nikoli ne smejo sprejeti, saj žali Mojega Očeta. V Njegovih Očeh to ni sprejemljivo. Ko bodo spremenili zakrament Svetega Krsta, bodo odstranili vse krstne zaobljube o odpovedi satanu, ker bodo te navedbe razglasili za zastarele in preveč strah vzbujajoče. Dejali bodo, da so brezpredmetne.

Nato bodo postopoma uvedli nove različice Mojih Naukov. Vi, vsi vi, ki pripadate Moji Cerkvi, Me nikoli ne smete izdati. Nikoli ne smete sprejeti kakršnega koli nadomestka za zakramente, kakršne Sem vam jih izročil. Jaz Sem Resnica. Moja Cerkev zastopa Resnico. Toda samo tedaj lahko trdite, da ste del Moje Cerkve, če ohranite vse Moje Nauke in Moje Zakramente ter priznavate, da je bila Moja Smrt na Križu največja Žrtev za zagotovitev vašega odrešenja.

Kar koli, kar odstopa od Resnice iz strahu pred tem, da bi žalili pogane, je zelo nevarno. Če boste zanikali Božje Nauke in sledili novi, alternativni Cerkvi, ne boste več del Moje Cerkve na zemlji. Ko zanikate Božje Nauke in sledite novi cerkvi, ki jo je naredil človek, ne morete več ostati del Moje Cerkve na zemlji. Če boste nasprotovali novim poganskim praksam, ki jih bo uvedel lažni prerok, vas bodo imeli za heretika. Potem vas bodo skušali izobčiti v Mojem Imenu. Če Mi boste ostali zvesti in boste odklonili sodelovanje v tej zlobni prevari, boste ostali del Moje Cerkve.

Izbira bo morda boleča, ko se bo vse to zgodilo, vendar pa je zelo preprosta. Ste bodisi za Mene bodisi proti Meni.

Vaš Jezus