954. Mati Odrešenja: Cerkev mojega Sina bo postala sedež antikrista

Torek, 29. oktober 2013, ob 19:30

Moj ljubi otrok, Nebesa se vsa združujejo v edinosti z mojim Sinom, da pridejo na pomoč tistim svetim duhovnikom, ki se bodo znašli sredi velike bitke. Toliko teh dragocenih duš bo moralo prestati strašno bolečino in trpljenje, ko bodo morali biti priča herezijam, ki bodo vzniknile znotraj Cerkve. Zbegani bodo, prestrašeni, mnogi pa bodo čutili, da se nimajo kam obrniti. Takrat se morajo obrniti name, me prositi, da jih Posvetim svojemu Sinu, tako da lahko On nanje izlije vsako kapljico Svoje Predragocene Krvi. Ko bodo prekriti s tem Darom, bodo vedeli, kaj storiti. Vedeti morajo, da sem jaz skozi stoletja svarila svoje otroke pred to brezbožno apostazijo, ki jo načrtuje hudobec.

Cerkev mojega Sina bo postala sedež antikrista in zdaj, ko je bila Resnica razodeta, se bodo mnogi počutili prestrašeni ter bodo občutili bolečino Bičanja mojega Sina. Cerkev mojega Sina bo preganjana, uničena, oskrunjena – dokler naposled ne bo v njej prestol, na katerem bo sedel antikrist. Od tod bo on, antikrist, razglasil, da je on Kristus ter da bo svet rešen po njem.

S tem, ko verjamete lažem, zanikate Resnico. Če se ne boste menili za Resnico, boste verjeli v izmišljeno mrežo prevare, ki jo je spredel hudobec, in to vas bo spravilo v past. Ko boste enkrat ujeti vanjo, boste v skušnjavi, da bi sledili množicam v vsakem narodu, ki bodo antikristu izkazovale veliko spoštovanje. Prosim vas, otroci, molite to Križarsko Molitev, da se bojujete proti hereziji, ki bo zagrnila Cerkev mojega Sina na Zemlji.

Križarska Molitev (125) Za obrambo Najsvetejše Božje Besede

O Mati Odrešenja, pomagaj meni, ponižnemu Božjemu služabniku, da branim Njegovo Najsvetejšo Besedo v času trpljenja. Posveti me, draga Mati, tvojemu Sinu, tako da me On lahko prekrije s Svojo Predragoceno Krvjo. Po Posredovanju tvojega Sina, Jezusa Kristusa, mi podeli milost, moč in voljo, da ostanem zvest Kristusovim Naukom v času Stiske, ki bo pogoltnila Njegovo Najsvetejšo Cerkev na Zemlji. Amen.

Pojdite k mojemu Sinu, dragi Kristusovi služabniki. Vi pripadate Njemu. On vam bo pomagal med preganjanjem. On vas nikoli ne bo zapustil v času vaše stiske.

Vaša ljubljena Mati
Mati Odrešenja