898. Ali tisti, ki Me zdaj zasmehujete, ker zavračate Moja Sporočila, res verjamete, da bi Jaz razdelil Svojo Cerkev

Nedelja, 1. september 2013

Moja predraga hčerka, končno Mi daruješ zahvalo za to zelo težko Misijo. Vem, koliko bolečin ti povzroča oznanjevanje Božje Besede, ker vzbuja veliko jeze med tistimi, ki mislijo, da so elita.

Moja hčerka, vedi, da boš, čeprav ti naklanjam milosti, vedno hodila sama in se boš znašla v divjini, prav tako kot preroki pred teboj. Poslal ti bom nekatere, da ti bodo pomagali, vendar pa boš vselej osamljena. Toda Jaz ti bom vedno delal družbo, medtem ko te bodo preganjali volkovi.

Tistim, ki sebe imenujejo Moji resnični apostoli, duhovnikom in svetim služabnikom, povej tole: Vselej bom uslišal glasove malih, slabotnih, ponižnih in čistih v srcu. Četudi jih je strah Mojih Sporočil, bom vedno naklonjen tistim, ki Me resnično ljubijo. Kdo so ti, o katerih zdaj govorim? V mislih imam tiste, ki nikoli niso pozabili, kar sem jim povedal. Nosite Moj Križ, hodite za Menoj, toda bodite pripravljeni, zakaj trpeli boste Mojo Bolečino, kadar brez zlih namenov oznanjate Božjo Besedo. Ne glede na to, kako zelo civiliziran mislite, da je svet v tem času, boste osovraženi, ko boste kljubovalno nastopili zoper tiste, ki Me sovražijo. Ko Me sovražijo, vas bodo križali.

Jaz prisluhnem ponižnim. Blagoslavljam tiste, ki uresničujejo Moja jasna navodila za vas, da ljubite drug drugega, ne glede na to, kako zelo vas trpinčijo. Tisti, ki Me po teh Sporočilih zavračate, zaradi svojih dvomov nikoli ne smete v Mojem Imenu širiti sovraštva zoper kogar koli. Jaz, Jezus Kristus, vam zdaj povem, da je hudič prišel napovedat ta poslednji napad na vse Božje otroke. Tisti, ki Me nočete poslušati, boste podlegli čaru njegovih zvestih služabnikov.

Ali ne veste, da bo Mojo Cerkev napadel satan in da je to bilo prerokovano? Moji sovražniki bodo hodili med vami, pa kljub temu ne verjamete, da bi Jaz to dovolil. Vedite, da Bitka pri Armagedonu vključuje dve strani. Tiste, ki verujejo v Boga in sledijo Božji Besedi, ter hudobca, njegovo vojsko in vse tiste, ki jih zapeljuje. Satan bo zavedel mnoge v Moji Cerkvi, in samo tisti, ki ostanejo budni in ki so pozorni na doktrinarne zmote, se bodo lahko uprli zapeljevanju. Zapeljevanje je najmočnejše orodje, ki ga uporablja zavajalec. Zapeljuje tako, da vzbuja vtis, kot da razglaša Resnico.

Rotim tiste uboge duše, tiste, ki Me ljubijo, in tiste, ki ostajajo zveste Moji Cerkvi na zemlji, da poslušajo. Ostati morate zvesti Moji Cerkvi in sprejemati disciplino, če vaši nadrejeni ostanejo zvesti temu, kar sem Jaz dal svetu s Svojo smrtjo na Križu. Čas za izbiro je blizu. Gnusoba še ni nastopila, toda takrat, ko boste videli zmote, ki so v nasprotju z Mojim Naukom in Mojim Darom Zakramentov, pojdite stran. Tisti dan je blizu. Nato se morate zbrati in še naprej slediti Pravilom Moje Cerkve, kakor vam jih je predložil Peter.

Ali tisti, ki Me zdaj zasmehujete, ker zavračate Moja Sporočila, res verjamete, da bi Jaz razdelil Svojo Cerkev in od vas zahteval, da zanikate Moje Nauke? Preden zavrnete Mojo prerokinjo, počakajte do dne, ko bodo od vas zahtevali, da v Imenu Moje Svete Cerkve na zemlji prisežete zvestobo lažem. Samo zato, ker je Moja Ljubezen do vas tako močna, vas ne zavržem in ne dovolim, da bi vas pogoltnili demoni.

Vaš Jezus