956. Kadar vam manjka ponižnosti, bo napuh preplavil vaše duše in boste grešili proti Meni

Četrtek, 31. oktober 2013, ob 23:30

Moja draga ljubljena hčerka, toliki ne bodo poslušali Mojega Glasu, ker ne vedo, Kdo Sem Jaz. Mnogi zatrjujejo, da Me poznajo, a so le po svojem pomanjkljivem tolmačenju prepričani, da razumejo, Kdo Sem Jaz in kaj Sem storil, da bi jih rešil pred breznom, ki čaka vse Božje otroke, ki Me ne bodo prosili naj jim odpustim.

Svobodna volja je Dar Mojega Očeta. Toda svobodna volja lahko ovira človekovo prizadevanje, da bi iskal Božjo Ljubezen. A kljub temu je Moj Oče dal Svojim otrokom ta Dar. Tako velikodušen je On. Tako zelo On ljubi Svoje otroke. To je Dar, ki jim je podelil svobodo, da se gibljejo po Zemlji, uživajo njene sadove in sprejemajo njeno krasoto. Toda, skušan od satana, je človek zlorabil zaupanje Mojega Očeta. Nato je postal zasužnjen od satana in je z njim skoval pakt, po katerem bo greh še naprej ločeval vse Božje otroke od Njega.

Dar Moje smrti na Križu je pomenil, da bom Jaz pretrgal to nenaravno vez med človekom in satanom. Tako Sem človeku omogočil, da išče odrešenje z odpuščanjem grehov po Moji smrti na Križu. To pomeni, da ima človek zmožnost, da ubeži satanovemu primežu, toda samo tisti, ki hodijo za Menoj v docela ponižnem služenju, lahko zares dosežejo odrešenje. Če niste sposobni Meni, Jezusu Kristusu, preko sprave odkrito priznati svojih slabosti, svojih grehov in svojega sovraštva do drug drugega, ne boste ostali čisti. Brez čistosti duše niste sposobni postati ponižni v Mojih Očeh. Kadar vam manjka ponižnosti, bo napuh preplavil vašo dušo in boste grešili proti Meni. Kadar grešite zoper Mene, to počnete na več načinov.

Najprej boste nahranili svoja poželenja, pohlep in napuh. Nato se boste obnašali, kot da ste vsevedni, pametnejši in boljši od drugih. Zatem boste sodili druge. Potem se pomaknete na naslednjo stopnjo. Zasmehovali boste tiste, ki so v resnični edinosti z Menoj, tako da jih boste razglasili za nepopolne. Nato boste zanetili obrekovanje zoper vse tiste, ki Mi ostanejo Zvesti. Kljub temu pa boste sebe prepričali, da ste napolnjeni s Svetim Duhom. Toda Sveti Duh ne bo tisti, ki vas navdihuje. Namesto tega bo hudobni duh tisti, ki bo napadel vašo dušo, vi pa boste prepričani, da vas vodijo Nebesa.

Kadar pravite, da Me zastopate in da ste na boljši poti kot drugi, da postanete del Mojega Kraljestva, nato pa lažete o Meni, potrebujete molitve drugih. Na tisti stopnji ste že na pol poti v globine pekla in brez Mojega Posega boste izgubljeni.

Upoštevajte Moje Sporočilo. Toplo si ga vzemite k svojemu srcu in vprašajte: »Jezus, si to Ti? Ali resnično potrebujem Tvojo Pomoč?« in Jaz vam bom dal odgovor.

Vaš Jezus