901. Jaz prinašam Darove po stopnjah, odvisno od čistosti duše.

Sreda, 4. september 2013

Moja draga ljubljena hčerka, ko se Moj Novi Dar izliva na vsakogar, ki zdaj živi na svetu, bo Živi Bog, navzoč v ponižnih dušah, postal bolj očiten.

Jaz prinašam Darove po stopnjah, odvisno od čistosti duše. Moji verni v vsaki cerkvi vsepovsod po svetu bodo občutili ponovno razvnemanje svoje ljubezni do Mene, ko jih bom preplavil z večjim razumevanjem glede Moje Obljube, da ponovno Pridem. Moj Dar bo pomenil, da bodo lahko videli skozi koprene teme, kako Resnica pričenja postajati smiselna. Vedeli bodo, da Jaz govorim z njimi, kajti v svojih srcih bodo občutili Mojo Navzočnost. Blagoslovljeni bodo z vednostjo, ki jim bo dana po Moči Svetega Duha, da jim omogoči ustrezno pripravo na Moj Drugi Prihod.

Moje verne bo vodil Sveti Duh in ne bodo Me izdali, niti ne bodo sprejeli bogokletja, ki jim bo predstavljeno v Mojem Imenu. Zaradi tega se bo Moja Beseda zdaj širila hitreje in kmalu bo Sveti Duh v njihovih dušah ustvaril hrepenenje po Velikem Dnevu, ko bo poslednja trobenta zadonela, da naznani Moj Prihod.

Ne bojte se, Moji ljubljeni verni. Jaz Sem z vami, čeprav trpite. Kmalu bo vaše število močno naraslo, in to vam bo dalo gotovost, da Mi boste ostali zvesti.

Vaš Jezus