994. Samo Božja Luč lahko prinese večno srečo

Sreda, 18. december 2013, ob 16:40

Moja draga ljubljena hčerka, začetek je brez konca. Ko Moj Oče enkrat ustvari življenje in ko človek enkrat prvič vdihne, bo obstajal v telesu in nato v duši za vso večnost.

Največja skrivnost Večnega Življenja je, da obstaja, naj se človek odloči zanj ali ne. Človeku je bil dan Dar svobodne volje in vse do dneva svojega poslednjega diha na Zemlji ima izbiro. Življenje lahko živi po svojih najboljših močeh in v skladu z Božjimi Zakoni ter zasluži svoje odrešenje ali pa zapravi Resnico Božjega Obstoja ter živi svoje življenje v skladu z lastnimi poželenji. Kadar zadovoljuje svoja poželenja, svoj pohlep in svoje želje v nasprotju z Božjo Besedo, strašno veliko tvega, kar bo imelo posledice za večnost.

Tisti, ki imajo srečo, da dosežejo najveličastnejše odrešenje, bodo živeli Večno Življenje blaženosti v Božjem Kraljestvu. Uživali bodo vsako obliko slave v edinosti z Božjo Voljo in živeli popolno življenje, ki se nikdar ne bo končalo. Tisti, ki so se odločili obrniti svoj hrbet Bogu, čeprav bom vložil vse napore, da bi rešil njihove uboge duše, bodo prav tako imeli večen obstoj. Žal pa bodo prestajali strahotno agonijo v osamljenem in skrajnem obupu. Tudi oni bodo obujeni skupaj z živimi in mrtvimi, toda njihov obstoj bo mučen, saj nikoli ne bodo videli Božje Luči. Samo Božja Luč lahko prinese večno srečo.

Ko izdihnete svoj poslednji dih na Zemlji, to preprosto pomeni, da ste potem vzeti v naslednjo stopnjo svoje poti v večnost. Samo ena pot obstaja, in to je tista, kjer pridete k Meni. Katera koli druga pot vas bo vodila v strašen obstoj, a kljub temu mnoge zavedene duše mislijo, da poznajo Resnico, kadar zavračajo obstoj večnosti.

Nikoli ne smete zavrniti Resnice, kajti samo Resnica vam lahko prinese Večno
Odrešenje.

Vaš Jezus