991. Pripravljeni ste bili tri leta. Vstanite in sprejmite nase svoj križ in Mi sledite.

Sobota, 14. December, 2013, ob 15.17

Moja draga ljubljena hčerka, danes so se pričele priprave za Moje Posredovanje Velikega Usmiljenja, da obrne človeška srca iz kamna v zlato. Znamenja v vremenu bodo videli tisti, ki imajo oči da vidijo in tisti, ki vedo za Mojo Obljubo, da dam vsem enako možnost odrešenja.

Tisti, katerim je vera oslabela, bodo prenovljeni z Ognjem Svetega Duha. Tako močan bo Sveti Duh, ko bodo videli Luč, Žarke Mojega Usmiljenja, da bodo mnogi padli na tla zaradi Njegove Sile.

Tisti, ki me prezirajo, in katerih grehi jim ne pomenijo nič, bodo še naprej umirali v duhu in se v strahu splazili stran od Mene. Nekateri ne bodo preživeli Mojega Posredovanja, zakaj pretreslo jih bo preko njihove vzdržljivosti.

V tem času pripravljam vse izbrane duše tako, da jim naročam naj gredo k Spovedi in molijo za grehe drugih. Moj Čas je blizu. Moje Posredovanje bo hitro in močno in od tistega dneva dalje se bo svet razdelil na dva dela. Na tisti dan se bo svet obrnil od znotraj navzven in samo tisti, ki Mi bodo ostali naklonjeni bodo preživeli preizkušnje, ki bodo vidne vsepovsod.

Pripravljeni ste bili tri leta. Vstanite in sprejmite nase svoj križ in Mi sledite. Bodite močni. Dal vam bom pogum, zakaj potrebovali ga boste, ker bo tema tistih duš, ki bodo zavrnile Moje Usmiljenje, padla na Zemljo in se nato razširila. Samo tisti, ki so blagoslovljeni s Svetim Duhom bodo zagotavljali luč, ki bo vodila vse tiste, ki želijo vstopiti v Moje Kraljestvo tako, da lahko usmerijo svoje korake proti Večnemu Življenju.

Vaš Jezus