990. Skozi vse Svoje otroštvo sem vedel, kdo sem

Četrtek, 12. december 2013, ob 23:15

Moja draga ljubljena hčerka, ko se bliža čas za Moj Rojstni Dan, želim, da vsi kristjani vsepovsod premišljujejo o razlogu za Moje Rojstvo.

Moj Oče je Moje Rojstvo načrtoval iz Svojega Velikega Usmiljenja in Svoje izredne Ljubezni do Svojih otrok. Njegova največja žrtev je bila, da je poslal Svojega edinega Sina, rojenega iz Njega, v nehvaležni svet, poln grešnikov, ki Ga niso hoteli poznati pod Njegovimi Pogoji. Po prerokih je bilo izvršeno vsako Posredovanje, da bi poskusil spreobrniti njihova zakrknjena srca, da bi poiskala Njegovo Slavo. Toda oni so se obrnili proti Njemu in pobili preroke, ki so jih hranili s Hrano za njihove duše.

S tem, ko je v svet poslal nedolžnega otroka, Svojega edinega Sina, se je On kot ponižni služabnik človeškega mesa postavil pred tiste, ki naj bi služili svojemu Gospodarju. Gospodar je torej postal Služabnik v tem, kar je bila najvišja oblika Ponižnosti. Kljub temu pa je On tako ljubil Svoje otroke, da je bil pripravljen storiti kar koli, da bi jih pridobil nazaj izpod satanove prevare in skušnjave.

Skozi vse Svoje otroštvo sem vedel, kdo sem in kaj se je od Mene pričakovalo. Bil sem tudi zelo prestrašen ter prevzet od vednosti, kdo sem in kaj se je od Mene pričakovalo. Ker sem bil človek, sem trpel zaradi strahu. Zlahka sem bil prizadet. Ljubil sem vse, ki so prišli v stik z Menoj, in zaupal sem vsem, ker sem jih ljubil. Nisem vedel, da Me bodo umorili, ker sem mislil, da je prišlo Moje Kraljestvo. Bile so določene stvari, ki Mi jih je Moj Oče zamolčal, On se ni sporazumeval z Menoj, kot bi vi mislili. Namesto tega sem, kadar je Moj Oče hotel, prejel navdihnjeno vednost, v določeni nalogi, ki Mi je bila dodeljena, da bi vsem prinesel odrešenje.

Izvršeno je bilo vsakovrstno Božje Posredovanje, da bi pridobil duše tistih, ki so mislili, da poznajo Postave Mojega Očeta, a so jih izkrivljali, da bi ustrezale njihovim lastnim poželenjem ter egom.

Veliko let sem živel s Svojo ljubljeno Materjo in z očetom, Sv. Jožefom, tako kot vsaka družina. Tako zelo sem ju ljubil in bil sem srečen. Bili smo si zelo blizu, Moja Mati pa je bila obdarjena s posebnimi Milostmi, ki so ji bile dane po Moči Svetega Duha. To je pomenilo, da je natanko vedela, kaj prinaša Moje Poslanstvo. Poznala je težave, s katerimi Se bom moral soočiti. Zavrnitev. Zasmehovanje. Vendar pa tudi ona ni vedela, da bom umorjen.

Po prvih dveh letih v Svojem Poslanstvu, ko sem po dvajset ur na dan oznanjal Resnico, sem spoznal, da je nasprotovanje naraslo. Vsi tisti, ki so slišali Mojo Besedo, so bili pozorni nanjo, tudi kadar niso mogli razumeti, kaj točno sem jim poskušal povedati. Mnogim, ki pa so verjeli, da je bilo to, kar sem jim povedal, Resnica, je bilo težko hoditi za Menoj zaradi posmehovanja, s katerim so se soočali. Tako ali drugače, Moji sovražniki Me niso mogli prezreti. Bil sem tema mnogih razprav, številnih prepirov in mnogih trenj.

O Meni so širili strašne laži, vključno o Moji Moralnosti, Prištevnosti in Namenih – in kljub temu niso mogli prezreti tega, kar sem storil, kar sem govoril in kar sem jim povedal glede Kraljestva Mojega Očeta.

Izdali so Me tisti, ki so Me ljubili, a jim je manjkalo poguma, da bi hodili za Menoj.

Po Milosti Mojega Očeta Sem vzdržal vso to Bolečino, dokler Mi ni postalo jasno poslednje spoznanje. Takrat sem vedel, da Me ne bodo sprejeli. Proti koncu sem poznal Resnico, vendar pa sem prav tako vedel, da ne morem odnehati. In tako je v največjem dejanju Ponižnosti Bog po Svojem Edinem Sinu postal Žrtev ter s tem človeku dovolil, da Mu je prizadejal strašno trpljenje, bičanje in nasilno smrt. To Moje dozdevno strahopetno dejanje, kakor so ga videle satanove oči, je pomenilo, da je on podvomil v to, da sem Jaz dejansko bil Sin človekov. In tako je bil ukanjen. Satan torej ni mogel delovati proti temu Velikemu Dejanju Ponižnosti, kajti nikogar ni bilo več, ki bi ga lahko skušal. Ko sem šel v Svojo smrt, kot voljna in molčeča žrtev, poln ljubezni do človeštva, on, satan, ni mogel tekmovati s tem dejanjem, ker ne poseduje nobene oblike ponižnosti. Tako sem šel voljno in z gorečo željo, da bi rešil duše ter svetu zapustil dediščino Večnega Življenja. Vendar pa je Moje Kraljestvo v glavnem ostalo pod satanovo domeno. Vseeno pa so duše poznale Resnico.

Da torej zagotovim, da človeštvo razume Resnico, zdaj prihajam, da ponovno prevzamem Svoje Kraljestvo. S tem sem izzval satanov bes. Njegovi načrti, da bi prikril Resnico, so do potankosti izdelani in prefinjeni. Pretkano se je vtihotapil v Mojo Cerkev v tem zadnjem poskusu, da bi Mi odrekel duše, po katere sem prišel. Duše, ki imajo naravno pravico do Veličastnega Kraljestva, ki sem jim ga obljubil. Tokrat ne bo zmagal. Toda številne duše bodo zapeljane in bodo kot take opeharjene za Največji Dar, ki ga je človeštvu podaril Moj ljubljeni Oče. Vso večnost živeti življenje v Božji Slavi s popolnim telesom in dušo je vaše. Za vse vas. Ne zapravite tega tako, da bi se pustili zaslepiti za Resnično Božjo Besedo.

Vaš Jezus