979. Nebesa bodo kmalu razodela poslednji del Velikega Božjega Načrta za rešitev človeštva

Torek, 26. november 2013, ob 12:53

Moja draga ljubljena hčerka, želim, da vsi tisti, ki so preganjani v Mojem Imenu, razumejo, zakaj se to dogaja. Zapomnite si, Moja smrt na Križu in trpljenje, ki Sem ga prestal, sta bila zato, da bi  človeštvo lahko osvobodil suženjstva zveri. Vedite, da je Moj Križ, kadar ga morate nositi, zelo težko breme. Kadar si naložite Moj Križ, vas bodo sovražili, ne samo hudobni, ampak tudi sveti ljudje, ki Me resnično ljubijo, a jim manjka razločevanja.

Kadar vzamete nase Moj Križ in izvršujete Moje Nauke, boste prezirani. Kadar vzamete nase Moj Križ tako, da oznanjate Resnico, ki jo vsebujejo ta Sporočila, boste bolj ponižani in osovraženi kot kateri koli drugi Moj apostol, ki je prišel pred vami. Nobena druga misija od Moje smrti na Križu dalje se ne bo primerjala s to, zares poslednjo Misijo, ki jo je odobril Moj Oče v Nebesih. Če ne bi bilo tako, potem bi bila prezrta. Namesto tega pa se bo Moja Beseda slišala na vsakem koncu Zemlje in po Moči Svetega Duha jo bodo slišali vsi, vključno z Mojimi sovražniki. Nihče ne bo prezrl Moje Besede, saj to ni mogoče, kajti kadar se sliši Božja Beseda, ne bo nobenega človeka, ne glede na stanje njegove duše, ki se ne bi odzval Nanjo na nek način. Tisti, ki Mi dovolijo, da sežem v njihova srca, bodo napolnjeni z ljubeznijo do Mene, bodo pa tudi prevzeti, saj le Božji Glas lahko pritegne takšen odziv.

Tisti med vami, ki Me slišite zdaj, morate poslušati: Prosim, sprejmite težo Mojega Križa, ne glede na to, kako je posledično težko vaše breme. Ta Križ vas bo izčrpal, toda obrodil bo sadove odpuščanja za Moje sovražnike, katerih duše želim rešiti. Vaše preganjanje bo morda veliko, morda vam bo povzročalo bridkost in žalost, toda vedite, da ga povzroča dejstvo, da je to Moje Delo. Kadar je neoporečno, Moje Delo ustvarja strašno trpljenje med tistimi, ki se Mi odzovejo. Vedite pa, da bo vaše trpljenje kratkotrajno in kmalu pozabljeno, kajti Nebesa bodo kmalu razodela poslednji del Velikega Božjega Načrta za rešitev človeštva. Potem bo svet prenovljen in Božja Ljubezen se bo širila, dokler se ne izpolni Božja Volja.

Vaš Jezus