978. Mati Odrešenja: sovražniki Boga bodo zagrešili strašna bogoskrunstva, dokler ne bodo onečastili Tabernakljev

Ponedeljek, 25. november 2013, ob 17:25

Moj otrok, ko bo Cerkev mojega Sina zavzeta, bo zaporedje dogodkov, ki se bodo odvili, natanko takšno, kot se je zgodilo med Njegovim Križanjem.

Hrup bo oglušujoč, ko bodo sovražniki Boga zavzeli Njegovo Telo in Ga oskrunili. Veselili se bodo in kričali pomembne razglasitve sredi bučnega ploskanja sleparjem, ki se jih bo slišalo vsepovsod, zakaj to bo priložnost, ki bo pridobila mnoge trmaste nasprotnike in nekdanje sovražnike Cerkve mojega Sina. Iz njenih ust bodo prihajale vsakršne nove vrste razglasitev glede pomena Svete Besede mojega Sina. Vsaka laž, pretkano prikrita, tako da se bo zdela smiselna, bo uporabljena, da bi premamili Božje otroke v to novo prenovljeno cerkev. Vsak greh se bo opravičeval, zato da bo več ljudi od zunaj sprejetih v Božje templje, dokler ne bo naposled znotraj njenih zidov videti popolne zmešnjave.

Medtem ko Cerkev mojega Sina rušijo opeko za opeko, bo ostanek vernikov mojega Sina prisiljenih zbežati iz nje. Vsak argument, vsaka kretnja in vsaka obramba, ki jih bodo predložili tisti, ki ostanejo zvesti Cerkvi mojega Sina, bodo zavrženi. To bo tiho Križanje, prav takšno, kakršnega je pretrpel moj Sin, ko je trpel z malo več kot z ječanjem. Glasovi tistih, ki bodo še naprej oznanjali Resnico, ne bodo deležni nikakršne medijske pozornosti. Nobene pozornosti. Tudi če jim uspe, da se bodo njihovi glasovi slišali, bodo zaradi tega demonizirani.

Vse tiste, ki ljubijo mojega Sina in ki razumejo, da so bila vsa ta znamenja napovedana, pozivam, da morajo še naprej služiti mojemu Sinu. Mnogo duhovnikov, namesto da bi se borili za svojo vero in ostali zvesti mojemu Sinu, bo odšlo stran. Ostali duhovniki se ne bodo vdali in bodo zagotavljali Hrano Življenja vsem tistim, ki iščejo Resnično Navzočnost mojega Sina.

Sovražniki Boga bodo zagrešili strašna bogoskrunstva, dokler ne bodo onečastili Tabernakljev. Ko bodo to dosegli, bodo pripravili prestol, na katerem bo sedel antikrist.

Molite, molite, molite, da boste tisti med vami, ki poznate Resnico, lahko nudili tolažbo tistim, ki bodo strašno trpeli zaradi največjega odpada, kar je kdaj koli pogoltnilo Cerkev mojega Sina, Jezusa Kristusa.

Moja žalost je velika in moje Srce je težko zaradi zlobne prevare, ki bo doletela celo tiste, ki srčno ljubijo mojega Sina. Njihovo trpljenje bo največje od vseh.

Vaša ljubljena Mati

Mati Odrešenja